News Banner

Vendor News Page

Lexmark Customer Newsletter - July 2012

2012-07-27 12:32:57
 
Cuprins:

Lexmark anunţă noile echipamente inkjet Office Edge

Noile echipamente Lexmark din Seria OfficeEdge cresc semnificativ productivitatea firmelor şi a grupurilor de lucru cu activitate intensă

Aducând imprimarea color de înaltă calitate şi fiabilitatea necesară grupurilor de lucru unei baze mai mari de clienţi din mediul de afaceri, Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) a anunţat introducerea noii Serii OfficeEdge de produse multifuncţionale, robuste şi de înaltă performanţă. Aceste multifuncţionale sunt realizate având la bază noua plaformă inkjet de business şi sunt prevăzute cu componente de calibrul enterprise, pentru a oferi performanţele durabile în timp şi fiabilitatea caracteristice tehnologiei laser şi în acelaşi timp calitatea culorii şi preţul convenabil oferit de tehnologia inkjet. Reprezentând un adevărat cal de tracţiune pentru grupurile mici de lucru din cadrul întreprinderilor şi al firmelor mici şi mijlocii, seria Lexmark OfficeEdge include două noi modele echipate cu caracteristici clasa business şi imprimări color de calitate laser la un cost cu 50% mai mic1.

Seria Lexmark OfficeEdge se integrează perfect în majoritatea mediilor IT de business, fiind prietenoase pentru administratorii IT care au ca sarcină implementarea şi supravegherea multifuncţionalelor. Suportul pentru PCL şi PostScript, disponibil prin intermediul Driver-ului Universal de Imprimare Lexmark, creşte compatibilitatea cu mediul enterprise, iar monitorizarea şi administrarea centralizată de dispozitive multiple sunt de asemenea simplificate cu ajutorul Embedded Web Server şi al uneltei software premiate de administrare a flotei - Markvision Enterprise.

Multifuncţionalele color Lexmark OfficeEdge Pro5500 şi OfficeEdge Pro4000 sunt destinate imprimărilor şi scanărilor rapide, profesioniste, de anduranţă. Noile produse adăugate liniei Lexmark dispun de viteze de imprimare de până la 21 pagini pe minut (21 ppm) alb-negru şi 14 ppm color2, mai mari decât ale majorităţii multifuncţionalelor laser color ce au un preţ similar, precum şi de cel mai mic timp până la prima pagină imprimată comparativ cu dispozitivele laser din clasa sa, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor petrece mai puţin timp aşteptând ca o sarcină de imprimare să se încheie3.

Suplimentar, Lexmark OfficeEdge Pro5500 este prevăzut cu un Încărcător Automat de Documente (ADF) duplex, dintr-o singură trecere, cu capacitatea de 50 de coli, pentru a economisi timpul utilizatorilor prin scanarea simultană a ambelor feţe ale documentelor, şi în acelaşi timp acceptând o varietate de dimensiuni ale hârtiei până la formatul DIN A4, o caracteristică best-in-class.

Calitatea excelentă a imprimării produce o impresie de durată, prin culorile vii, textul negru intens şi rezistenţa crescută la apă şi la mânjire, lucruri care sunt posibile datorită noii formule ale cernelii Lexmark Vizix Pro bazate pe pigment. Fiind folosită atât în cartuşele de cerneală de capacitate standard cât şi în cele de mare capacitate ale Seriei OfficeEdge, cerneala Vizix Pro produce imprimări color la o calitate a textului identică celei oferite de o imprimantă laser şi în acelaşi timp culorile strălucitoare ale unui inkjet, permiţând firmelor să realizeze mai multe lucruri in-house şi să reducă astfel costurile. Cartuşele de cerneală utilizate pe echipamentele din Seria Lexmark OfficeEdge sunt eligibile pentru Programul Lexmark de Colectare a Cartuşelor (LCCP)4, care oferă modalităţi gratuite şi uşoare de returnare pentru reciclare a cartuşelor consumate.

Soluţii destinate fluxului de lucru

Ecranul tactil color cu dimensiunea de 10,9 cm cu care este dotat echipamentul Lexmark OfficeEdge Pro5500 este intuitiv, oferă un meniu de navigare uşoară şi acces la SmartSolutions, aplicaţii software Lexmark care cresc productivitatea şi care pot fi descărcate, permiţând firmelor să economisească timp şi bani prin fluidizarea sarcinilor zilnice şi a fluxurilor uzuale de lucru. Pentru o şi mai mare eficienţă, Lexmark introduce 12 noi fluxuri de lucru pentru multifuncţionale, care execută sarcini multiple prin simpla apăsare a unui buton, cum ar fi: ‘Trimite e-Mail & Salvează în reţea’ şi ‘Copiază, Trimite E-mail & Salvează în Computer.’ Noile fluxuri de lucru pentru multifuncţionale destinate Seriei Lexmark OfficeEdge Series vor fi disponibile prin intermediul site-ului Lexmark SmartSolutions.

Mobilitate

Tabletele, smartphone-urile şi tehnologia bazată pe cloud schimbă modul în care firmele mici şi mijlocii şi întreprinderile îşi administrează activităţile zilnice. Pentru aceia aflaţi în permanentă mişcare, mutarea între diverse locaţii necesită o mai mare cerinţă de a accesa şi produce cu uşurinţă documente oricând şi oriunde. Seria Lexmark OfficeEdge este compatibilă cu aplicaţia Lexmark Mobile Printing App, care este proiectată pentru smartphone-uri şi tablete5 Android şi Apple iOS, permiţând utilizatorilor imprimarea la cerere, practic de oriunde.

Declaraţii:

“Multiplele posiblităţi clasa business pe care le-am integrat în noile noastre echipamente inkjet pentru firme, le fac alternative viabile pentru utilizarea de către grupurile de lucru solicitante, cu utilizare intensă,” a spus Marty Canning, vice preşedinte executiv Lexmark şi preşedinte al Imaging Solutions and Services. “Clienţii noştri care lucrează în medii de lucru cu utilizare partajată a informaţiilor, cum ar fi birourile doctorilor şi sucursalele de bănci, vor descoperi că echipamentele Lexmark din Seria OfficeEdge reprezintă o alegere ideală pentru administrarea fluxurilor lor de lucru şi pentru imprimarea de documente de calitate profesionistă.”

Resurse:

1 La compararea costului pe pagină cu costul mediu pe pagină ponderat (bazat pe raportul IDC Market share din noiembrie 2011) a majorităţii multifuncţionalelor laser color sub €500, sau echivalentul în moneda locală, în Franţa, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Olanda, Suedia, Polonia şi Africa de Sud. Pentru mai multe detalii, consultaţi http://www.lexmark.com/lowinkcost.

2 Viteze comparabile laser, bazat pe media Estimated Saturated Throughput din Categoria de test Office, pentru modul implicit simplex. Determinate în conformitate cu ISO/IEC 24734. Raportul complet este disponibil la http://www.lexmark.com/ISOspeeds.

3 Bazat pe rezultatele testelor realizate de Buyers Laboratory LLC (BLI) pe OfficeEdge Pro5500 utilizând driver-ul host-based comparativ cu multifuncţionalele laser color din clasa sa. Clasa fiind identificată a fi aceea a multifuncţionalelor laser color cu preţuri sub 500€ (preţul recomandat de vânzare către clientul final, cu TVA inclus) sau echivalentul în moneda locală. Bazat pe raportul IDC Market share din noiembrie 2011.

4 Programul Lexmark de Colectare a Cartuşelor nu este disponibil în toate ţările.

5 Compatibil cu Android 2.1 şi versiunile ulterioare, şi cu Apple iOS 4.2 şi versiunile ulterioare. Dispozitivul trebuie să fie în aceeaşi reţea Wi-Fi cu multifuncţionalul. Performanţa e dependentă de viteza şi calitatea conexiunii la reţea.

Soluţii software pentru “Platforma de Soluţii Lexmark”

Optimizaţi imprimarea în reţea şi creaţi-vă un avantaj informaţional cu ajutorul soluţiilor Lexmark de administrare a documentelor pe care le puteţi instala la sediul dvs. sau prin intermediul cloud ca şi serviciu software.


Lexmark Print Release

Mobilitate

Eliberaţi sarcinile de imprimare de la orice dispozitiv activat.

Sigur.

Documentele sunt imprimate doar după ce utilizatorii se autentifică la dispozitiv.

Mobil.

Trimiteţi în coadă sarcinile de imprimare de la smartphone-uri sau tablete.

Lexmark Print Release

Lexmark Print Release vă oferă alegerea de a trimite documente de pe calculatorul desktop, de pe tableta PC, de pe smartphone1 sau de pe portalul web Lexmark Solutions Platform şi să le imprimaţi pe orice imprimantă sau multifuncţional activat2. În loc să “împingeţi” documentele către un dispozitiv de imprimare stabilit – unde paginile stau la vederea publicului până le preluaţi – puteţi să le “extrageţi” din coada de imprimare atunci când vă logaţi sau când treceţi cardul de identificare peste imprimantă. În loc să fiţi obligaţi să imprimaţi doar pe un singur dispozitiv, puteţi elibera sarcina dvs. de imprimare de pe imprimanta care vă este cea mai convenabilă sau de pe cea care dispune de caracteristicile sau funcţiile de care aveţi nevoie.

 

Caracteristici
 • Preluarea imprimării şi Controlul accesului – Sunt menţinute sarcinile de imprimare într-o coadă server până când un utilizator autorizat selectează documentele pentru a fi imprimate atunci când este prezent la dispozitiv.
 • Imprimare mobilă – Oferă un sistem complet de imprimare mobilă, ce permite trimiterea de sarcini de imprimare către coada de imprimare de pe orice smartphone sau dispozitiv mobil Android®, iOS sau BlackBerry®.
 • Suport pentru carduri de identificare - Pentru o autentificare rapidă şi uşoară a utilizatorului, pot fi integrate cu dispozitivele noastre cititoare de carduri cu bandă magnetică sau de carduri de proximitate.
 • Înregistrare automată a utilizatorului – Utilizatori ce se înregistrează singuri, eliberând administratorii de introducerea manuală a numerelor ecusoanelor.
 • Login bazat pe sesiune – Realizaţi sarcini multiple de imprimare, fără a fi nevoiţi să vă autentificaţi din nou.
 • Suport pentru dispozitive ale altor producători – Eliberaţi sarcinile de imprimare şi urmăriţi activitatea de imprimare de pe dispozitive non-Lexmark.
 • Previzualizarea imprimării – Vizualizaţi fiecare pagină a documentului dvs., schimbaţi opţiunile de imprimare şi selectaţi anumite pagini pentru a fi imprimate.
 • Imprimă şi păstrează – Păstrează documentul dvs. în coadă astfel încât sp o puteţi imprima din nou mai târziu.
 • Delegarea imprimării sarcinii - Stabiliţi un delegat pentru a se loga şi a imprima documentele care sunt în coada dvs.
 • Administrarea online a cozii – Utilizaţi portalul web Lexmark Solutions Platform pentru a trage fişiere din folderele dvs. cu documente şi daţi-le drumul direct în coada dvs; puteţi de asemenea să ştergeţi documente din coadă sau să schimbaţi setările de imprimare.
 • Tab-ul My e-Task – Stabiliţi preferinţele dvs. pentru limbaj, copiere şi email şi creaţi butoane de shortcut pentru ecranul dvs. tactil personal.
 • Timpi după care se şterge – Şterge automat documentele din coadă după o perioadă predeterminată de timp.
 • Administrare de soluţii embedded – Permite administratorilor să descarce şi să configureze direct de pe portalul web aplicaţii Lexmark Embedded Solutions Framework.

 

Oferta promoţională Lexmark
INFORMAŢII REFERITOARE LA CAPACITĂŢILE CARTUŞELOR DE IMPRIMARE

Standarde de testare şi factori ce au impact asupra rezultatelor obţinute.

Comparaţia capacităţilor în număr de pagini: Rolul pe care îl joacă testările standardizate ISO/IEC

Capacitatea în pagini descrie numărul estimat de pagini care pot fi imprimate cu un anumit cartuş de imprimare. De mulţi ani, producătorii de echipamente originale (OEM) de tipul imprimante şi multifuncţionale – printre care şi Lexmark – şi-au dezvoltat propriile metode de testare şi raportare a capacităţilor propriilor consumabile cu toner şi cu cerneală. Existând atâtea metode proprietare diferite, clienţilor le era greu să compare în mod obiectiv produsele între diferiţii producătorii concurenţi pentru a lua o decizie de achiziţie.

În iunie 2004, Organizaţia Internaţională pentru Standardizare (ISO), împreună cu Comisia Electrotehnică Internaţională (IEC), au publicat standardul ISO/IEC 19752 pentru declararea capacităţii cartuşelor de toner monocrom. Acesta a fost urmat în luna decembrie 2006 de noi standarde pentru cartuşele utilizate în echipamentele inkjet color (ISO/IEC 24711) şi pentru cartuşele de toner utilizate în echipamentele laser color (ISO/IEC 19798). Lexmark, împreună cu alţi lideri din industrie, au lucrat alături de ISO şi IEC pentru a concepe aceste noi standarde.

Standardele ISO/IEC pentru cartuşe definesc clar metodele de testare şi calcul al măsurătorilor capacităţii medii, în conformitate cu un set definit de parametri şi condiţii. De exemplu, ele necesită un număr minim de imprimante sau multifuncţionale pe care să se realizeze testele precum şi folosirea unui număr minim de cartuşe pe fiecare dispozitiv. Specificaţiile ISO/IEC stipulează de asemenea utilizarea unor pagini standardizate de test, care sunt imprimate într-un mediu controlat, la setările implicite ale imprimantei.

Deoarece testarea capacităţii ISO/IEC este realizată de o manieră atât de controlată, este foarte probabil că în utilizarea reală clienţii nu vor replica aceleaşi condiţii în birourile sau locurile lor de muncă. Ca şi rezultat, capacităţile reale în număr de pagini pot varia considerabil – vor fi ori mai mari ori mai mici – în funcţie de o varietate de factori. De fapt, secţiunea 4.3 a standardului ISO/ IEC 19798 include următoarea declaraţie:
“… Este conştientizat faptul că un client nu poate imprima în mod normal într-o manieră continuă, dar aceste modificări sunt făcute pentru a scădea timpul de testare şi pentru a creşte repetabilitatea procesului de testare. În funcţie de condiţiile de utilizare, capacitatea obţinută de un anumit client poate să varieze semnificativ de capacitatea măsurată prin această metodă de testare.”

Pentru a aplica o analogie des utilizată, capacităţile în pagini ISO/IEC sunt foarte asemănătoare cu “Kilometrii parcurşi per litrul de benzină” la automobile. În timp ce această informaţie este utilă pentru a compara economiile de carburant ale diferitelor modele, ea nu constituie o predicţie precisă a consumului pe care un anumit şofer îl va obţine. Aceasta deoarece economia medie de carburant poate să fie de asemenea afectată de o varietate de factori cum ar fi: cât de agresiv conduceţi, condiţia în care se află vehiculul (cum ar fi presiunea în pneuri), condiţiile de rulare, variaţiile carburantului şi alţi factori.

Procedurile de testare ISO/IEC

Capacitatea cartuşului de toner monocrom

Procedura de testare ISO/IEC 19752 necesită o pagină test de testare (Figura 1) cu o acoperire de aproximativ 5%, care este imprimată în mod continuu până când cartuşul ajunge la sfârşitul duratei de viaţă. Lexmark a folosit această metodă încă din 2004, când standardul a fost introdus, pentru a testa cartuşele de imprimare monocromă şi l-a aplicat retroactiv pentru produsele introduse după 2000. Un număr mic de cartuşe Lexmark introduse înainte de 2001 continuă să utilizeze metodologiile anterioare de testare, proprietare Lexmark.

Capacitatea cartuşului de toner color

Procedura de testare ISO/IEC 19798 necesită imprimarea continuă a unui set standard de cinci pagini de test (Figura 2) până când cartuşul ajunge la sfârşitul duratei de viaţă. Lexmark a folosit această metodologie pentru a testa capacitatea cartuşelor sale de toner color începând cu 2006. Unele cartuşe de toner color Lexmark introduse înainte de 2006 continuă să utilizeze metoda de testare proprietară Lexmark.

Capacitatea cartuşului de cerneală

Procedura de testare ISO/IEC 24711 necesită imprimarea continuă a unui set standard de cinci pagini de test (Figura 2) până când cartuşul ajunge la sfârşitul duratei de viaţă. Lexmark a folosit această metodologie pentru a testa capacitatea cartuşelor sale de cerneală începând cu 2006. Unele cartuşe de cerneală Lexmark introduse înainte de 2006 continuă să utilizeze metoda de testare proprietară Lexmark.

 

Figura 1: Pagina de test a standardului monocrom ISO/IEC 19752

Figura 2: Pagini de test color ISO/IEC 19798 şi 24711 Imprimarea color implică cerneală sau toner cian, galben, magenta şi negru. Cele cinci pagini standard conţin un amestec de text şi grafice în diferite cantităţi şi acoperiri pentru a obţine o acoperire medie de aproximativ 5% pe culoare pe pagină.

În ediţia viitoare vă vom prezenta factorii care pot duce la variaţii ale capacităţii reale faţă de cea declarată.

LEXMARK CÂŞTIGĂ UN CONTRACT DE IMPRIMARE PE 5 ANI CU ADMINISTRAŢIA
FEDERALĂ PENTRU AVIAŢIE A SUA

În data de 22 iunie, compania Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) a anunţat că i-a fost încredinţat un contract estimat la 21 milioane $, pe o durată de 5 ani (un an de bază şi patru opţiuni cu durata de un an), care o va face unicul furnizor de tehnologie de imprimare al Administraţiei Federale pentru Aviaţie (AFA) a Statelor Unite.

Lexmark se va folosi de experienţa dovedită în optimizarea mediilor de imprimare cu o distribuţie foarte mare pentru a oferi o eficienţă mai mare, o productivitate a utilizatorilor şi reduceri de costuri pentru cele mai mult de 900 locaţii ale AFA de pe întreg teritoriul SUA. Agenţiile suplimentare din cadrul Departamentului pentru Transport al SUA pot beneficia de asemenea de acest contract pentru a accesa produsele şi soluţiile inovatoare Lexmark şi pentru a-şi îmbunătăţi infrastructurile de imprimare.

Tehnologia Lexmark va satisface toate cerinţele stringente de securitate pentru imprimare şi scanare stabilite de guvernul federal, pentru a proteja informaţiile confidenţiale. AFA va dispune de un control mai ridicat asupra documentelor sale, prin utilizarea cardurilor de Verificare Personală a Identităţii (VPI) pentru accesul la funcţiile de imprimare, copiere, scanare şi fax prin intermediul soluţiei de securizare Lexmark Print Release, una din soluţiile integrate în imprimantele şi multifuncţionalele Lexmark inteligente, pentru o autentificare a utilizatorilor, securitate a datelor şi confidenţialitatea informaţiilor.

AFA va avea de asemenea o vizibilitate crescută asupra flotei de imprimare prin intermediul Markvision Enterprise, o unealtă Lexmark premiată destinată administrării flotei. Acest software de administrare la distanţă bazat pe Web le permite administratorilor IT să monitorizeze proactiv flotele de imprimante dintr-o locaţie centrală, pentru a colecta informaţii valoroase şi pentru a depana eficient dispozitivele, minimizând astfel timpii de nefuncţionare.

Declaraţii:
“Lexmark este un lider în furnizarea de soluţii de imprimare către arena federală deoarece înţelegem în profunzime industria şi avem expertiza de a administra eficient mediile de imprimare distribuite ale zilelor noastre,” a spus Marty Canning, vice preşedinte executiv Lexmark şi preşedinte al Imaging Solutions and Services. “Soluţiile noastre de o înaltă valoare şi produsele inovatoare vor permite AFA să optimizeze din punct de vedere al costurilor o infrastructură de imprimare ce se întinde pe sute de locaţii.”

Resursă:


Inapoi la cuprins

Contacte
Lexmark International Technology Romania SRL
Str. Daniel Danielopolu 4-6, sector 1
Scoala Herastrau Business Center
014134 , Bucuresti
Tel.: 40 21 232 68 07, 40 31 620 13 13 | Fax: 40 21 323.25.15 | Web: www.lexmark.ro
ciprian.lupan@lexmark.ro
Recomandaţi

Credeţi că1unii dintre colegii sau prietenii dvs. pot fi interesaţi de informaţiile oferite de Lexmark?
Trimiteţi acest Newsletter

Descărcaţi Newsletterul în format PDF

Lexmark and Lexmark with the diamond design are trademarks of Lexmark International, Inc., registered in the United States and / or other countries. All other trademarks are the properties of their respective owners.

În cazul in care nu doriţi să mai primiţi comunicări din partea noastră, Clic aici ( claudia.feraru@omnilogic.ro )