News Banner

Vendor News Page

Lexmark Customer Newsletter - June 2012

2012-06-29 12:34:16
 
Cuprins:

Lexmark anunţă noi echipamente laser color

Lexmark lansează noi imprimante şi multifuncţionale laser color inteligente, prevăzute cu soluţii, în segmentul echipamentelor din gama de mijloc

Lexmark International anunţă lansarea a două noi familii de produse laser color, ce au în spate poziţia de lider şi expertiza îndelungată a companiei în realizarea de tehnologii de imprimare şi scanare. Seria Lexmark X740 de produse multifuncţionale laser color (MFP) şi Seria Lexmark C740 de imprimante laser color extind soluţiile avansate şi la linia de dispozitive color pentru grupuri de lucru din gama de mijloc, întărind şi mai mult competitivitatea companiei în acest segment de piaţă. Cu aceste noi produse, Lexmark îşi îmbunătăţeşte oferta de produse laser color destinate grupurilor de lucru de 10-15 persoane, care îşi doresc să beneficieze de cele mai noi progrese în software-ul de îmbunătăţire a productivităţii şi de o imprimare laser color robustă, de înaltă calitate.

Seria Lexmark X740 şi familia Lexmark C748 se disting prin ecrane tactile color având dimensiuni de 17,7 cm respectiv 10,9 cm, care oferă o navigare similară celei de pe tablete. De fapt, modelele din familia Lexmark C748 sunt primele şi singurele imprimante laser color sub 1.000 $ care oferă o interfaţă tactilă color cu utilizatorul1. Aceste ecrane tactile sofisticate reprezintă porţile de acces către câteva aplicaţii pre-încărcate, cum ar fi Forms and Favorites (Formulare şi Favorite) şi Scan to E-mail (Scanare la E-mail) de pe Seria Lexmark X740, şi pot fi de asemenea prevăzute cu uşurinţă cu alte soluţii suplimentare ce permit economisirea timpului, în funcţie de cerinţele unice ale companiei sau ale grupului de lucru.

Seria Lexmark X740 şi Seria Lexmark C740 oferă documente color de înaltă calitate, aceeaşi de la prima şi până la ultima pagină. Fiind echipate standard cu funcţia Lexmark Named Color Replacement (Înlocuirea Lexmark a Culorii Numite), companiile pot stoca pe dispozitive culori pre-definite, pentru a asigura o potrivire precisă şi reală a culorii pentru materiale personalizate cu sigle. Sarcinile de imprimare care probabil că în alte cazuri ar fi fost externalizate şi ar fi costat mii de dolari, pot fi acum realizate în cadrul companiei, cu culori vibrante ce satisfac cele mai înalte standarde de precizie.

Pentru o productivitate suplimentară, toate modelele din Seria Lexmark X740 şi din Seria Lexmark C740 dispun de o capacitate maximă de intrare pentru hârtie de 4.300 coli, cea mai mare capacitate a hârtiei existentă pentru aceste clase de dispozitive2. Tăvile opţionale cu capacitatea de 550 coli şi tăvile de mare capacitate cu capacitatea de 2.000 coli permit utilizatorilor încărcarea mai multor tipuri de hârtie şi particularizarea suplimentară a opţiunilor de intrare pentru a satisface cerinţele specifice de imprimare.

Nou anunţatele multifuncţionale şi imprimante sunt prevăzute cu caracteristici de securitate avansate, de ultimă generaţie, care ajută companiile să îşi protejeze datele valoroase. Autentificarea, autorizarea, audit logging şi ştergerea hard disk-ului3 sunt toate oferite în varianta standard, direct de la scoaterea din cutie şi nu necesită achiziţionarea unor kit-uri suplimentare de securitate a datelor.

La fel ca toate dispozitivele destinate grupurilor de medii şi mari de lucru din portofoliul de produse Lexmark, Seria Lexmark X740 şi Seria Lexmark C740 sunt complet capabile să fie integrate în angajamente MPS (de administrare a serviciilor de imprimare).

Referindu-se la această lansare de produse, Marty Canning, vice preşedinte Lexmark şi preşedinte al diviziei Imaging Solutions and Services a declarat: “Dispozitivele inteligente inovatoare Lexmark reprezintă un vehicul cheie în oferirea de caracteristici avansate şi de pachete unice de soluţii la cheie către clienţii noştri. Clienţii noştri pot să se bazeze pe aceste produse de mare calibru pentru o gamă largă de cerinţe – de la imprimări vibrante, materiale de prezentare şi branding până la posibilităţi avansate de scanare care fluidizează activităţile mari consumatoare de hârtie cum ar fi procesarea facturilor şi alte procese cheie în afaceri."

Broşuri:

 

1 Familia Lexmark C748 constă în imprimante A4 laser color, gata de conectare în reţea, al căror preţ recomandat către clientul finale este între 700 $ şi 1.000 $.

2 Seria Lexmark X748 constă în multifuncţionale A4 laser color gata de conectare în reţea al căror preţ recomandat către clientul finale este între 2.000 $ şi 3.000 $. Familia Lexmark C748 constă în imprimante A4 laser color, gata de conectare în reţea, al căror preţ recomandat către clientul finale este între 700 $ şi 1.000 $. Familia Lexmark C746 constă în imprimante A4 laser color, gata de conectare în reţea, al căror preţ recomandat către clientul finale este între 500 $ şi 700 $.

3 Hard disk-ul nu este prevăzut în varianta standard pe Seria Lexmark C740, dar poate fi achiziţionat opţional.

Lexmark la lucru

Cum economiseşte Lexmark mai mult, imprimând mai puţin.

Lexmark este un furnizor de top de soluţii de imprimare şi servicii şi în acelaşi timp un utilizator al acestora

În fiecare zi, la locurile de muncă ale Lexmark din întreaga lume, angajaţii noştri ne ajută să scriem propria poveste de succes.

Mediu de imprimare global.
Abordare globală.

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) este o companie globală, axată pe asistarea clienţilor în administrarea eficientă a afacerilor. Produsele şi serviciile noastre pornesc de la imprimante, consumabile şi accesoriile aferente şi până la soluţii, aplicaţii şi servicii de administrare a imprimării (MPS). Lexmark are clienţi în peste 150 de ţări, şi peste 11.900 angajaţi în întreaga lume.

Având unităţi pe şase continente, de cercetare-dezvoltare, de producţie, de distribuţie, de vânzări şi suport pentru clienţi, mediul de imprimare din interiorul Lexmark este complex şi în acelaşi timp foarte distribuit, ceea ce îl face similar cu mediul dvs. de imprimare.

EVALUARE COMPLETĂ
Deoarece mediile de imprimare globale oferă situaţii şi provocări unice, ele necesită o abordare globală. Pentru noi aceasta a implicat realizarea unei evaluări complete:
VIZIBILITATE
 • Câte echipamente există?
 • Unde se găsesc acestea?
 • Care este nivelul de utilizare al acestora?
 • Care sunt costurile cu imprimarea?
ADMINISTRARE ŞI CONTROL
 • Cum monitorizăm aceste dispozitive?
 • Cum oferim servicii şi asistenţă?
 • Cum se realizează furnizarea de noi consumabile?
 • Sunt practicile noastre în concordanţă cu dezvoltarea durabilă?
CONSISTENŢĂ
 • Este mediul nostru global de imprimare standardizat?
 • Implementăm la nivel global cele mai bune practici?
 • Este mediul nostru de imprimare securizat?
PRODUCTIVITATE
 • Ne folosim de tehnologie pentru a accelera afacerea noastră?
 • Integrăm fluxul de lucru electronic cu cel al hârtiei?
 • Capacităţile oferite de flota noastră le permit angajaţilor să aibă cea mai înaltă productivitate?
Rezultate concrete

Rezultatele obţinute de Lexmark până în prezent, prin optimizarea, administrarea şi îmbunătăţirea continuă a mediului nostru global de imprimare:

45%

Economii totale cu costurile de imprimare

 

65%

Reducere a numărului de pagini imprimate

 

65%

Reducere a numărului de dispozitive

 

144%

Recuperare preconizată a investiţiilor

 

8 tone

Economii cu materialele cartuşelor

 

700.000 $

Capital de lucru returnat către afacere, prin administrarea proactivă a consumabilelor

Mediu de imprimare global.
Abordare globală.

Abordarea folosită de Lexmark pentru rezolvarea provocărilor date de un mediul global de imprimare începe cu o strategie directă: “Imprimaţi mai puţin". Prin faptul că imprimaţi mai puţin, veţi economisi mai mult: mai mult timp, mai mulţi bani şi veţi ajuta la protejareamediului înconjurător. Cheia o reprezintă abordarea globală, pentru a aduce pe toată lumea pe aceeaşi linie.

Atunci când elaborează un plan de optimizare, indiferent că este vorba de propriul său mediu de imprimare sau de acela al unui client, Lexmark utilizează procese globale consistente şi un set comun de principii în implementare. Planul de optimizare dezvoltat pentru propriile locuri de muncă reuneşte abordarea noastră Print Less - Imprimaţi mai puţin - şi descărcarea în toate locaţiile a unora dintre aplicaţiile-soluţie Lexmark şi a serviciilor de administrare a imprimării.

Aplicaţii-soluţie care vă ajută să imprimaţi mai puţin
Consolidarea dispozitivelor este doar unul din elementele planului. Simplificarea sarcinilor zilnice de imprimare ale angajaţilor şi reducerea imprimărilor inutile sunt în acelaşi timp factori cheie. Aplicaţiile-soluţie Lexmark, lansate de pe ecranul nostru tactil denumit e-Task, au puterea să transforme fluxul de lucru. Avantajele sunt imediate. Informaţia se transferă mai repede, mai sigur, cu mai puţin efort şi cu mai puţine erori. Iar acele teancuri de hârtie rămase pe imprimante sau în jurul lor, sau care sunt aruncate la coşul de gunoi? Toate acestea dispar. Cu ajutorul noii noastre interfeţe e-task, scurtăturile şi preferinţele de limbă stabilite de angajaţii noştri îi urmează pe aceştia în toate birourile Lexmark pe care le vizitează. Acum le este şi mai uşor să muncească mai inteligent şi să imprime întrun mod mai responsabil, oriunde au sarcini de efectuat.

Servicii de administrare a imprimării, care oferă o vizibilitate globală
Aplicaţia Lexmark Global Services poate afla starea fiecărui dispozitiv de imprimare şi scanare al flotei noastre globale. Acest lucru uşurează asistenţa şi gestionarea consumabilelor într-un mod proactiv. De exemplu, atunci când un dispozitiv Lexmark este pe punctul de a rămâne fără toner, acesta trimite un mesaj de alertă la Sistemul de Administrare a Consumabilelor. Comanda este plasată, şi când aceasta este autorizată este livrată către persoana de contact, maximizând astfel timpul de funcţionare al dispozitivului şi protejând împotriva erorilor, stocului în exces şi a risipei.

Eliberarea imprimării Lexmark
Soluţia Lexmark de imprimare prin urmărire: Lexmark Print Release (de eliberare a imprimării) reprezintă o piatră de temelie a abordării noastre “Imprimaţi mai puţin, economisiţi mai mult". Am constatat o reducere dramatică a numărului de pagini imprimate, ceea ce ne-a permis în acelaşi timp să reducem numărul de dispozitive ale flotei noastre. Acest lucru este posibil printr-o combinaţie de caracteristici, cum ar fi autentificarea şi contorizarea bazată pe utilizator. Paginile risipite şi abandonate au scăzut, în timp ce securitatea, confidenţialitatea şi conformitatea documentelor au crescut.

Putem oferi suport complet pentru dispozitive mobile de comunicaţie (inclusiv smartphone-uri şi tablete) şi avem de asemenea flexibilitatea de a administra cerinţele noastre de imprimare prin intermediul infrastructurii IT existente, sau prin tehnologia «cloud». Aceasta înseamnă că putem oferi suport pentru cerinţele în dezvoltare ale angajaţilor noştri în timp ce ne valorificăm bunurile IT. O modalitate excelentă de a îmbunătăţi productivitatea angajaţilor şi în acelaşi timp de a controla costurile.

Instrumente standardizate de raportare, pentru o îmbunătăţire continuă
Pentru a lua decizii bune, aveţi nevoie de o vizibilitate bună asupra flotei dvs., precum şi de informaţii de calitate. Lexmark are capacitatea de a colecta, organiza şi analiza datele referitoare la dispozitivele din flota noastră şi la modul în care acestea sunt utilizate. Urmărim reducerea costurilor, metrici de optimizare şi indicatori ai performanţei. Datele pe care le colectăm ne permit să monitorizăm ceea ce facem pentru îndeplinirea obiectivelor noastre şi ne ajută să identificăm oportunităţi pentru o îmbunătăţire continuă.

Eliberarea
imprimării

Atunci când angajaţii Lexmark lansează o sarcină de imprimare, ea este trimisă către o coadă de imprimare securizată în reţea, unde este menţinută până când angajatul îşi trece peste aparat ecusonul Lexmark pentru a o elibera. Această aplicaţie oferă angajaţilor flexibilitatea de a imprima la orice dispozitiv, creşte securitatea documentelor şi ajută la eliminarea risipei în imprimare

Scanare către
destinaţie

Aceste aplicaţii le permit angajaţilor noştri scanarea documentelor imprimate şi trimiterea acestora către o adresă de e-mail, către un folder partajat din reţea sau către un server FTP. Această soluţie a eliminat practic nevoia de a trimite documente fizice în cadrul companiei, şi în acelaşi timp a redus nevoia de a trimite şi a primi fax-uri, deoarece documentele sunt acum partajate în format digital. Aceasta a permis fluidizarea fluxului de documente pentru grupuri de lucru cum sunt cele de resurse umane, contabilitate şi juridic.

Cheltuieli cu
deplasarea

Această aplicaţie inovatoare pentru fluxul de lucru le permite angajaţilor scanarea către sistemul SAP al Lexmark a formularelor de decontare a cheltuielilor şi a chitanţelor, economisind astfel banii cheltuiţi cu cheltuielile de expediţie şi eliminând necesitatea de a imprima copii de siguranţă ale chitanţelor.

My Shortcuts

Aplicaţia My Shortcuts (comenzile mele rapide) le permite utilizatorilor crearea de scurtături personalizate pentru copiere, fax şi e-mail direct de pe utilitarul lor de navigare. Ei pot simplifica sarcinile uzuale de lucru până la nivelul unei simple atingeri a ecranului, economisind astfel timp. Scurtăturile apar pe ecranul iniţial e-task atunci când îşi trec ecusonul Lexmark peste multifuncţional. Aplicaţia îi urmează oriunde ar merge, în limba aleasă de ei.

Rezultatele

Prin implementarea abordării "Imprimaţi mai puţin" la locurile noastre de muncă din întreaga lume şi prin folosirea uneltelor distribuite de administrare a flotei şi a celor mai bune practici, suntem beneficiarii propriei noastre propuneri de valoare.:
De la lipsa vizibilităţii, la o vizibilitate completă
De la lipsa vizibilităţii, la o vizibilitate completă Prin aplicarea unui sistem de luare a deciziilor bazat pe datele culese de la întreaga noastră flotă, şi prin realizarea de analize clasa enterprise, luăm decizii inteligente – nu doar ca şi organizaţie ci şi ca utilizatori finali; angajaţii noştri sunt acum mult mai conştienţi cu privire la modul de imprimare.
De la prea multe, la un număr corect de echipamente
Am dimensionat corect numărul de dispozitive de imprimare şi scanare, şi am îmbunătăţit fluxul de lucru, disponibilitatea şi securitatea.
De la risipă la responsabilizare
Am redus cantitatea de hârtie folosită la aproape jumătate şi am redus cantitatea de cartuşe de toner şi energie folosită.
De la reactiv la proactiv
Flota noastră de imprimante nu mai este o povară pentru angajaţii noştri. Majoritatea problemelor apărute la dispozitive sunt remediate de la distanţă, iar tonerul este livrat la timp.
De la imprimare la productivitate
Am depăşit cu mult simpla imprimare. Extragem o mai mare valoare din flota noastră şi utilizăm la maxim întregul potenţial oferit de tehnologia noastră. Ca şi rezultat, putem petrece mai mult timp pentru a concentra asupra clienţilor noştri.
De la documente la procese digitale
Nu ne mai bazăm pe administrarea de documente pe suport de hârtie. Acum folosim tehnologia pentru capturarea, accesarea şi administrarea digitală a informaţiilor.

Puneţi Lexmark la lucru în mediul dvs. global de imprimare. Contactaţi reprezentanţa Lexmark astăzi.

Treceţi de limita imprimării
Lexmark Alţi furnizori
 • Optimizează mediile de lucru
 • Productivitatea utilizatorului
 • Reducerea paginilor (imprimaţi mai puţin)
 • Multifuncţionale pentru a îmbunătăţi fluxul de lucru
 • Expertiză în industrie şi focalizare
 • Soluţii personalizate
 • Strategic; atac al costului total cu imprimarea
 • Servicii bazate pe tehnologie
 • Executare globală
 • Protejează unităţile
 • Productivitate dispozitivelor
 • Redirecţionează paginile (imprimă la fel)
 • Multifuncţionale pentru a consolida dispozitivele
 • Abordare generică
 • Aplicaţii prestabilite
 • Tactic; atac al unor costuri izolate de cost
 • Servicii bazate pe muncă
 • Executare bazată pe regiuni
Oferta promoţională Lexmark
Lexmark achiziţionează Isys Search Software şi Nolij

Lexmark International, Inc. a anunţat finalizarea a două achiziţii: compania ISYS Search Software cu sediul în Australia şi coporaţia Nolij cu sediul în SUA.
Ambele companii se vor alătura Perceptive Software, o unitate de afaceri de sine stătătoare din cadrul Lexmark. CEO-ul ISYS, Scott Coles, şi preşedintele Nolij, John Collins, vor raporta direct către Scott Coons preşedinte şi CEO Perceptive Software, şi vicepreşedinte Lexmark.

ISYS Search Software

Soluţiile ISYS de căutare destinate întreprinderilor oferă căutări asociate puternice şi posibilităţi de căutare mobilă şi încapsulată pe o gamă largă de formate, limbaje şi platforme - permiţând organizaţiilor creşterea cunoştinţelor din interiorul corporaţiei, reducerea riscului şi facilitând obţinerea rapidă de informaţii critice, pentru luarea de decizii informate.

Tehnologia sa lider, Document Filters, reprezintă motorul analitic care stă la baza suitei sale de aplicaţii pentru întreprinderi. Conectându-se cu toate sursele de informaţii nestructurate ce există în cadrul organizaţiei, Document Filters permite utilizatorilor extragerea, analiza, încărcarea şi afişarea de înaltă definiţie a conţinutului din sute de fişiere de diverse tipuri.

Astăzi, mai mult de 16.000 de întreprinderi şi mulţi dintre producătorii IT de top ai lumii utilizează ISYS software. Vista Point Advisors a fost consilierul financiar exclusiv al ISYS.

Nolij
Suita software reprezintă o platformă de imaging şi de flux de lucru cu documentele bazată 100% pe Web, ce include suport inovator, nativ, pentru dispozitive mobile şi posibilităţi de procesare a formularelor.

Suita include Nolij Transfer, un produs bazat pe Web destinat integrării datelor, care permite o potrivire automată a datelor şi încărcarea în sistemele de informaţii destinate studenţilor, eliminând introducerea datelor şi reducând erorile asociate cu procesarea manuală în serviciile de înrolare, dezvoltarea universităţilor şi a biroului de afaceri.

Soluţiile inovatoare educative ale Nolij şi puternica expertiză în industrie consolidează poziţia de lider în industria educaţiei de înalt nivel a Perceptive Software.

Atât ISYS cât şi Nolij întăresc produsele, soluţiile şi serviciile lider în industrie ale Lexmark, lărgind posibilităţile companiei de a oferi clienţilor o administrare mai bună a infrastructurii de scanare, a proceselor de afaceri şi a conţinutului.

Recentele achiziţii marchează execuţia continuă a cadrului de alocare a capitalului
Recentele achiziţii realizate de Lexmark întăresc strategia acesteia de "captură/administrare/acces", permiţând companiei capturarea inteligentă a conţinutului de tip documente imprimate şi în format electronic, printr-o gamă de dispozitive ce include produsele multifuncţionale premiate ale companiei şi dispozitive mobile, adiministrând şi procesând în acelaşi timp conţinutul, prin intermediul tehnologiilor sale de management de întreprindere al conţinutului (ECM) şi al proceselor de afaceri.

Aceste tehnologii, atunci când sunt combinate cu capacităţile Lexmark de servicii de administrare a imprimării (MPS), oferă companiei posibilitatea unică de a ajuta clienţii să economisească timp şi bani prin administrarea infrastructurii de imprimare şi scanare, oferind în acelaşi timp soluţii complementare şi de înaltă valoare, la cheie, de administrare a conţinutului şi a proceselor.

O parte integrală a cadrului general de alocare a capitalului şi strategiei Lexmark este aceea de a realiza achiziţii ce suportă consolidarea şi creşterea companiei, şi în acelaşi timp returnarea în medie a mai mult de 50% bani gheaţă gratuit către acţionari, prin dividende trimestriale şi prin preluări de acţiuni.

În primul trimestru Lexmark a plătit către acţionari dividende cash de 0,25 $ per acţiune, conform înregistrărilor din data de 5 martie 2012. Lexmark îşi păstrează o poziţie puternică în lichidităţi, cu un istoric îndelungat în generarea de bani gheaţă.

Declaraţii
"Recentele noastre achiziţii permit Lexmark să ofere clienţilor un sistem diferenţiat, integrat de soluţii care sunt unicat, eficientizează costurile şi oferă o recuperare rapidă a investiţiei." a spus Paul Rooke, preşedinte şi CEO Lexmark. "Schimbarea metodică în focalizarea şi investiţiile noastre a întărit ofertele de servicii de administrare a imprimării şi a adăugat noi tehnologii de conţinut şi proces, poziţionând Lexmark drept un furnizor cheie de soluţii pentru firme, atât de mari cât şi de mici dimensiuni."

"Tehnologia de căutare, lider, a ISYS se adaugă setului nostru unic de oferte de procese integrate şi administrare de conţinut, şi va oferi clienţilor noştri o vizibilitate între platforme. pentru a administra şi a accesa mai bine conţinutul pe care se bazează procesele de afaceri ale acestora," a spus Scott Coons, preşedinte şi CEO Perceptive Software şi vicepreşedinte Lexmark. "Înţelegem cerinţa clienţilor noştri de a accesa şi de a transmite conţinutul, indiferent de locaţia în care se găseşte, astfel încât ei să lucreze mai eficient şi să ofere o valoare mai mare propriilor clienţi."

"Similar, Nolij aduce o integrare avansată, posibilităţi unice de scanare şi procesare a formularelor bazate pe browser web oferite clienţilor noştri din sectorul educaţie, astfel încât aceştia să îşi poată servi mai bine studenţii," a adăugat Coons. "Expertiza în industrie a Nolij, baza de clienţi şi platforma inovatoare vin ca o completare excelentă a angajamentului nostru continuu pentru oferirea de soluţii lider în educaţie."

"ISYS livrează de mulţi ani tehnologii enterprise de căutare, uşor de descărcat şi uşor de utilizat, şi întotdeauna am creat software-ul printr-o colaborare activă cu clienţii noştri," a spus Scott Coles, CEO al ISYS. "Deoarece Perceptive pune un accent major pe ascultarea clienţilor şi pe livrarea de soluţii flexibile, scalabile, în multe industrii, suntem potriviţi pentru a opera optim împreună şi a oferi noi nivele ale valorii către clienţi."

"Suntem extrem de mulţumiţi să ne alăturăm Perceptive Software, care a avut un succes excelent în industria educaţiei de înalt nivel şi care înţelege procesul unic al instituţiilor şi cerinţele de administrare a conţinutului," a spus John Collins, preşedinte al Nolij. "Dorim să adăugăm punctele noastre forte celor ale Perceptive şi să aducem în întreaga lume o şi mai mare valoare pe această piaţă."

Lexmark desemnat lider MPS de către Forrester Research

LEXMARK - DESEMNAT LIDER MPS DE CĂTRE O FIRMĂ INDEPENDENTĂ DE CERCETARE

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) a anunţat că a fost desemnat drept lider în raportul pe 2012 al Forrester Wave, “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012". Lexmark s-a aflat printre companiile selecte invitate de către Forrester Research, Inc. să participe la această evaluare a furnizorilor de top de servicii de administrare a imprimărilor, şi a primit cel mai mare scor posibil pentru strategia sa, experienţa în piaţa de MPS, deţinerea de tehnologii şi soluţii, integrarea cu procesele de afaceri, imprimare mobilă şi livrări globale.

Forrester a menţionat în raport faptul că Lexmark a fost unul dintre vendorii capabili să "combine suportul global puternic cu posibilităţi puternice, balansate, în calitate de lider al pieţei MPS". Suplimentar, Forrester a subliniat faptul că noile achiziţii realizate de Lexmark vor ajuta compania să îşi continue concentrarea asupra aplicaţiilor de tip point-of-service (PoS), pentru verticale cheie de afaceri cum ar fi retail-ul, farmaciile, serviciile financiare şi sănătatea, precum şi să realizeze o aplicaţie independentă de administrare a conţinutului de întreprindere (ECM - enterprise content management) şi de administrare a proceselor de afaceri (BPM - business process management).

Vendorilor MPS luaţi în considerare pentru acest raport li s-a solicitat să îndeplinească trei criterii: să suporte definiţia dată de Forrester pentru MPS, să dispună de soluţii inovatoare sau de o cotă semnificativă de piaţă şi să genereze un interes puternic din partea clienţilor. Cei şapte vendori selectaţi au fost apoi evaluaţi după 16 criterii grupate în trei zone – oferta curentă, strategia şi prezenţa pe piaţă.

Declaraţii:
"Focalizarea Lexmark îmbunătăţeşte procesele de afaceri şi oferă soluţii destinate fluxului de lucru pentru a imprima mai puţin. Chiar înainte de achiziţia Perceptive Software şi a Pallas Atena, Lexmark a dispus de mai mult de 100 aplicaţii care rulează pe multifuncţionale şi care oferă funcţii de administrare a documentelor," scrie în raport Craig Le Clair, vice-preşedinte Forrester, analist principal. "În timp ce multe iniţiative MPS se concentrează asupra consolidării modelelor dispozitivelor, Lexmark Global Services începe cu politici de imprimare conduse de imprimarea ‘cazurilor de utilizare’, care definesc modul în care utilizatorii imprimă."

"Lexmark lucrează împreună cu clienţii săi pentru a le înţelege întâi cerinţele şi apoi implementează o soluţie MPS croită pe acestea, care le permite angajaţilor să fie mai eficienţi, şi să adauge valoare organizaţiei," a declarat Marty Canning, vice-preşedinte executiv Lexmark şi preşedinte al Imaging Solutions and Services. "Considerăm că recunoaşterea oferită de către Forrester confirmă poziţia de lider a Lexmark şi istoricul dovedit în furnizarea de servicii de administrare a imprimării (MPS) către multe companii importante din întreaga lume, prin servicii de top, soluţii şi tehnologii care îi ajută pe aceştia să îşi optimizeze infrastuctura de imprimare, să îşi transforme procesele cheie de afaceri şi să îşi creeze mai mult timp pe care să îl petreacă cu activităţile de bază ale afacerii."

Resursă:
Broşura MPS Lexmark

Inapoi la cuprins

Contacte
Lexmark International Technology Romania SRL
Str. Daniel Danielopolu 4-6, sector 1
Scoala Herastrau Business Center
014134 , Bucuresti
Tel.: +40 21 232 68 07, +40 31 620 13 13 | Fax: +40 21 323.25.15 | Web: www.lexmark.ro
ciprian.lupan@lexmark.ro
Recomandaţi

Credeţi că unii dintre colegii sau prietenii dvs. pot fi interesaţi de informaţiile oferite de Lexmark?
Trimiteţi acest Newsletter

Descărcaţi Newsletterul în format PDF

Lexmark and Lexmark with the diamond design are trademarks of Lexmark In