News Banner

Vendor News Page

Lexmark Customer Newsletter - October 2012

2012-11-30 10:35:31
 
Cuprins:
• Cea mai importanta lansare de produse din istorie
• Creşteţi performanţele intreprinderii
• Oferta promoţionala Lexmark


• Ce se afla in spatele numelui?
• Tonerul Unison Lexmark
• Lexmark desemnat producatorul de imprimante al anului

Cea mai importanta lansare de produse din istorie
Lexmark işi extinde poziţia de lider pe piaţa multifuncţionalelor laser,prin lansarea de noi produse prevazute cu soluţii

Cele mai noi produse introduse includ 11 multifuncţionale laser inteligente care, atunci cand sunt combinate cu servicii şi produse din portofoliul Perceptive Software, transforma procesele consumatoare de timp in fluxuri de lucru eficiente, automatizate, ce permit dezvoltarea afacerilor

In una din cele mai semnificative lansari de produse din istoria companiei, Lexmark International, Inc. a anunţat o gama larga de noi imprimante şi multifuncţionale laser ce au la baza o platforma tehnologica imbunataţita ce ofera soluţii de creştere a productivitaţii.

Multifuncţionalele laser inteligente Lexmark includ un ecran tactil intuitiv ce ofera acces la multe aplicaţii puternice care reduc complexitatea data de procesele manuale şi imbunataţesc productivitatea. Aceasta integrare perfecta a multifuncţionalelor laser inteligente cu protofoliul de produse Perceptive Software ajuta la imbunataţirea eficienţei infrastructurii şi a performanţei echipei, pentru a propulsa dezvoltarea.

 

Unele dintre ultimele produse adaugate familiilor de imprimante şi multifuncţionale laser Lexmark sunt:

Multifuncţional laser color CX510

Fiind proiectat pentru grupurile de lucru de dimensiuni medii, echipamentul Lexmark CX510 va ofera soluţii de productivitate ce permit economisirea timpului, care in mod uzual sunt prezente doar pe dispozitivele mai mari. Acest dispozitiv produce culori de o calitate profesionala, demna a fi utilizata la imprimarea de broşuri de marketing ce conţin sigle ale marcilor, datorita tehnologiei Lexmark de calibrare pentru sistemul color PANTONE® precum şi datorita funcţiei Lexmark Named Color Replacement – Inlocuirea Lexmark a Culorii Numite, ce permite o potrivire perfecta a culorii.

Multifuncţional laser monocrom MX812

Acest multifuncţional laser de inalta performanţa este prevazut cu un procesor extrem de rapid, ce ofera viteze de imprimare, copiere şi scanare excepţionale. Fiind primul multifuncţional laser monocrom A4 care poate imprima şi copia la viteze de pana la 66 pagini pe minut1,şi care ofera prima pagina imprimata in doar patru secunde1, acesta este dispozitivul ideal pentru grupurile de lucru de mari dimensiuni din intreprinderi care au nevoie de un echipament puternic in cadrul biroului. El va ofera posibilitatea definisare profesionala a documentelor şi se livreaza cu soluţii de afaceri pre-incarcate care sunt accesibile rapid prin intermediul unui ecran tactil color intuitiv cu dimensiunea de 25,9 cm. Un cartuş de toner Unison cu o capacitate extrem de mare, 45.000 pagini, cea mai mare din clasa1 lui, asigura mai puţine intervenţii pentru inlocuirea tonerului.

Multifuncţional laser monocrom MX611

Echipamentul Lexmark MX611este prevazut cu un ecran tactil cu culori vibrante, de 17,8 cm, ce ofera acces la soluţii de flux de lucru pre-instalate, care imbunataţesc productivitatea in afaceri prin automatizarea sarcinilor. Este un adevarat cal de povara, echipat pentru a imprima cu viteze de pana la 47 pagini pe minut şi imprima sau copiaza prima pagina in doar 6,5 secunde. Lexmark MX611 este singurul multifuncţional laser din clasa2 lui care ofera o opţiune de finisare a documentelor cu capsator automat pe linie.

Multifuncţional laser monocrom MX410

Lexmark MX410 introduce posibilitatea utilizarii de soluţii pe un multifuncţional laser aflat un nivel de preţ sub 600 EUR. Dispozitivul economiseşte timpul datorita unui procesor rapid, al vitezelor mari de imprimare, copiere şi scanare, şi soluţiilor de productivitate puternice prin intermediul ecranului tactil color de 10,9 cm. El imprima pana la 10.000 pagini pe luna, cu o viteza de pana la 38 pagini pe minut, şi imprima sau copiaza prima pagina in doar 6,5 secunde.

Imprimanta laser monocrom MS610

Cu preţuri incepand de la 649 EUR, Lexmark MS610 este un echipament impresionant, dotat cu duplex şi soluţii3 incorporate pentru creşterea productivitaţii. Fiind cea mai rapida imprimanta laser monocrom compacta4 format A4, ea imprima pana la 16.000 pagini pe luna, la viteze de pana la 47 pagini pe minut, şi imprima prima pagina in doar 6,5 secunde. Ecranul tactil color3 uşor de utilizat, de 10,9 cm, permite de asemenea utilizatorilor sa administreze sarcinile de imprimare direct de la dispozitiv.

Declaraţie:

“Inteligenţa oferita prin intermediul dispozitivelor Lexmark reprezinta un diferenţiator cheie, iar atunci cand aceasta este combinata cu tehnologia noastra de imprimare şi scanare de ultima generaţie suntem capabili sa le oferim clienţilor noştri posibilitaţi inegalabile in portofoliul de soluţii,” a afirmat Marty Canning, vice preşedinte executiv Lexmark şi preşedinte al Imaging Solutions and Services. “Multifuncţionalele noastre inovatoare, inteligente, constituie motorul principal pentru soluţiile de flux de lucru pe care le oferim, şi aceasta incheie casatoria intre portofoliile noastre de produse hardware şi software şi ofera clienţilor acces la informaţii indisponibile şi imbunataţeşte satisfacţia clienţilor.”

Toate preţurile sunt preţuri recomandate de vanzare in EUR – preţurile reale pot varia.

Toate preţurile, caracteristicile, spcificaţiile pot fi modificate fara o notificare prealabila.

PANTONE® este o marca inregistrata a Pantone, Inc.

1Luand in considerare o comparaţie a multifuncţionalelor laser monocrom A4 cu preţuri de la 2.000$in sus. Sursa datelor au constituit-o website-urile producatorilor şi analize competitive din august 2012.

2Luand in considerare o comparaţie a multifuncţionalelor laser monocrom A4 cu preţuri sub 2.000$. Sursa datelor au constituit-o website-urile producatorilor şi analize competitive din august 2012.

3Se aplica doar configuraţiilor Lexmark MS610de şi MS610dte.

4Luand in considerare o comparaţie a imprimantelor laser monocrom A4 care au o greutate sub 18 Kg. Sursa datelor au constituit-o website-urile producatorilor şi analize competitive din august 2012.

Creşteţi performanţele intreprinderii
Uitati de imprimantele folosite de tatal dvs.: cum pot creşte dispozitivele din zilele noastre performanţele intreprinderii

Va invitam sa citiţi un articol scris de Marty Canning, vice preşedinte executiv al Lexmark şi preşedinte al diviziei Imaging Solutions and Services, aparut recent pe CIOZone.com.

Imprimaţi mai puţin.

In mod evident, acest lucru este bun in analiza financiara a unei organizaţii, precum şi pentru mediul nostru inconjurator. In acelaşi timp, reprezinta o oportunitate de a face mai multe.

Va gandiţi ca imprimantele aparţin trecutului? Mai gandiţi-va o data. Acele dispozitive, care in mod uzual erau aruncate in mediul dvs. de lucru, dispun acum de posibilitaţi care sunt departe de simpla eliberare a unui conţinut imprimat. Folosite cu inţelepciune şi cu succes, ele pot contribui la creşterea performanţelor afacerii şi la dezvoltare.

Aceasta este cam mult de pretins de la o imprimanta. Şi acesta este motivul pentru care trebuie sa priviţi mai departe de simpla imprimare.

Trebuie sa examinaţi ce se afla in spatele acelor documente imprimate – dezvoltarea reala a conţinutului, fluxul de lucru la care ele contribuie, şi colaborarea pe care o reprezinta – pentru a inţelege posibilitaţile şi capacitatea imprimantei de a le raspandi in interiorul organizaţiei.

Totul este in directa legatura cu oamenii şi cu modul in care aceştia lucreaza in cadrul procesului de afaceri. Daca dispozitivul poate anticipa şi livra conţinutul, in forma şi contextul necesar, bazat pe locaţia in care oamenii se gasesc fizic şi pe ce anume ofera aceştia in procesul de afaceri, atunci el imbunataţeşte foarte mult productivitatea şi eficacitatea angajatului.

De exemplu, o instituţie bancara globala folosea dispozitive de imprimare de ultima generaţie, ca şi componenta critica in procesul de deschidere de noi conturi. La fel ca si in cazul multor alte banci, acest proces a generat cantitaţi enorme de hartie, in legaturadirecta cu stabilirea de noi conturi. Procesul, cu folosire intensiva a hartiei, a fost in mod inerent unul lent: in fiecare zi, sucursalelor li se solicita sa trimita catre sediile centrale, prin poşta sau prin curierat, cererile de deschidere de noi conturi, pentru a fi analizate şi procesate. Acest proces manual a adaugat zile la ciclul de aprobare, şi era de asemenea predispus la intarzieri suplimentare, in situaţia in care documentele erau incomplete sau daca anumite informaţii lipseau. In acelaşi timp, banca se lovea de costurile ridicate asociate cu menţinerea in stare de funcţionare a infrastructurii de imprimante, copiatoare, scanere şi maşini fax. Banca a gasit o soluţie pentru aceasta situaţie delicata, investind intr-o noua infrastructura de multifuncţionale laser, livrate impreuna cu servicii automatizate de administrare a dispozitivelor.

Aceste multifuncţionale laser, mult mai eficiente, au ajutat banca sa işi reuneasca operaţiunile de imprimare şi scanare pe mai puţine tipuri şi modele de dispozitive, şi in acelaşi timp sa imbunataţeasca in mod considerabil procesul de administrare a documentelor. Astazi, in loc sa imprime şi sa trimita prin poşta cererile de deschidere de conturi, sucursalele se bazeaza pe multifuncţionale pentru a scana şi trimite in format electronic aceste dispozitive sensibile la factorul timp, şi pe captura şi transmiterea simultana,catre diverse departamente din cadrul bancii,a informaţiilor relevante conţinute in acele documente.

Mai mult, banca se bazeaza pe serviciile automatizate de administrare a documentelor,pentru a monitoriza şi menţine intreaga infrastructura de dispozitive, eliberand angajaţii şi permiţandu-le sa se concentreze la responsabilitaţile esenţiale ale afacerii. Rezultatul final? O returnare a investiţiei de 142% in primii trei ani.

Un alt exemplu de tehnologie inovatoare,care permite o eficienţa crescuta a imprimarii, este eliberarea imprimarii. Cu aceasta soluţie de extragere a documentului imprimat utilizatorii imprima catre cloud, sau catre o singura coada de imprimarein reţea, şi se pot deplasa catre orice imprimanta sau multifuncţional activat pentru a “elibera” sau imprima documentele. Soluţia permite de asemenea utilizatorilor trimiterea de sarcini de imprimare catre coada de pe un calculator, de pe o tableta sau de pe un smartphone.

Aceasta inseamna ca nu se mai pierd bani cu hartia sau tonerul utilizate de o sarcina de imprimare ce nu a mai fost extrasa. Eliberarea imprimarii suporta de asemenea iniţiative de sustenabilitate şi elimina risipa, prin menţinerea sarcinilor de imprimare in cheie pana in momentul in care sunt eliberate fizic de catre deţinatorul acestora.

Inca va gandiţi ca imprimantele sunt de domeniul trecutului? Nu o faceţi. Ele au devenit dispozitive inteligente, capabile sa recunoasca şi sa ruteze automat un document odata ce acesta este scanat. Ele pot converti documentele de hartie in fişiere digitale editabile, in care se poate face cautare. Ele pot adauga conţinut ce descrie metadatele sau pot adauga “etichete” documentelor, ceea ce le permite utilizatorilor sa caute documentele intr-un index. Aceasta deschide uşa catre un acces uşor la informaţiile critice pentru afacere.

In cateva cuvinte, imprimantele zilelor noastre sunt despre oameni şi procese, nu despre hartie, cerneala sau toner.

Aşadar, imprimaţi mai puţin. Şi faceţi mai mult.

Oferta promoţionala Lexmark

PACHETE FORMATE DIN ECHIPAMENT + CONSUMABILE LEXMARK
Achizitionati pachete formate din echipament + consumabilele aferente si beneficiati de discounturi importante!Ce se afla in spatele numelui?

Intrebare rapida: Seria de echipamente Lexmark X900 este color sau monocrom? Dar Seria X460? Dar Seria T650?

Acestea s-au schimbat, odata cu introducerea noilor produse Lexmark.

Convenţia noastra de nume face totul foarte clar:

C - color M - monocrom X - multifuncţional S - o singura funcţie

Aşadar, noua familie CX510 conţine produse color multifuncţionale. Iar familia MS812? Este uşor – produse monocrom, cu o singura funcţie.

Este evident ca noua convenţie de denumire este mai logica pentru clienţii noştri, dar acesta nu a fost singurul factor care a determinat decizia pentru schimbare.

“A existat o percepţie ca, daca eşti un client al produselor din Seria T, un produs din Seria E nu putea sa iţi satisfaca cerinţele,” a spus Keith Jones, vice preşedinte marketing produse worldwide. “Dar, pe masura ce am continuat sa dezvoltam tehnologia şi sa facem produsele destinate grupurilor mici de lucru mai robuste, acestea suporta cerinţe pentru volume mai mari de lucru. Prin redenumirea produselor noastre am eliminat distanţa intre dispozitivele destinate grupurilor mici şi celor mari, iar acum dispunem de o progresie lenta a dispozitivelor care pot suporta medii de lucru cu utilizare intensa.”

Tonerul Unison Lexmark: ani pentru a fi realizat

Lexmark nu a anunţat doar noi produse, dar in acelaşi timp şi un nou toner şi sistem de imprimare, denumit Toner Unison. Toate dispozitivele monocrom şi color folosesc cea mai avansata formula a tonerului de la Lexmark, Tonerul Unison. Lexmark realizeaza o abordare holistica pentru a lansa pe piaţa un sistem de imprimare din mai multe piese, care include Tonerul unison, unitatea de imagine şi cuptorul.

“Aceasta este cea mai semnificativa schimbare a formulei tonerului pe care am realizat-o in ultimii zece ani, iar echipa a lucrat aproape cinci ani la dezvoltarea ei,” a spus Lorin Polley, director general al departamentului operaţiuni şi tehnologie din Boulder. “Acest nou toner este proprietatea Lexmark, şi multe din noile sale caracteristici şi avantaje extraordinare sunt rezultatul formulei unice a Unison.”

Tonerul Unison este optimizat pentru cea mai noua arhitectura de imprimare Lexmark, care separa tonerul de componentele de imagine. Prin separarea acestor componente şi prin folosirea Tonerului Unison este maximizata durata de viaţa utilizabila a fiecarei componente, imbunataţind performanţele in multe moduri, ce includ costurile, sustenabilitatea, calitatea imprimarii şi viteza. Tonerul Unison, lucrand cu noua arhitectura, ofera un design ce nu necesita scuturarea (shake-free), cea ce inseamna ca, pentru a obţine o performanţa maxima din punctul de vedere al capacitaţii, nu este necesara acţiunea utilizatorului iar intervenţiile per ansamblu sunt reduse.

Lexmark nu a anunţat doar noi produse, dar in acelaşi timp şi un nou toner şi sistem de imprimare, denumit Toner Unison. Toate dispozitivele monocrom şi color folosesc cea mai avansata formula a tonerului de la Lexmark, Tonerul Unison. Lexmark realizeaza o abordare holistica pentru a lansa pe piaţa un sistem de imprimare din mai multe piese, care include Tonerul unison, unitatea de imagine şi cuptorul.

“Aceasta este cea mai semnificativa schimbare a formulei tonerului pe care am realizat-o in ultimii zece ani, iar echipa a lucrat aproape cinci ani la dezvoltarea ei,” a spus Lorin Polley, director general al departamentului operaţiuni şi tehnologie din Boulder. “Acest nou toner este proprietatea Lexmark, şi multe din noile sale caracteristici şi avantaje extraordinare sunt rezultatul formulei unice a Unison.”

Tonerul Unison este optimizat pentru cea mai noua arhitectura de imprimare Lexmark, care separa tonerul de componentele de imagine. Prin separarea acestor componente şi prin folosirea Tonerului Unison este maximizata durata de viaţa utilizabila a fiecarei componente, imbunataţind performanţele in multe moduri, ce includ costurile, sustenabilitatea, calitatea imprimarii şi viteza. Tonerul Unison, lucrand cu noua arhitectura, ofera un design ce nu necesita scuturarea (shake-free), cea ce inseamna ca, pentru a obţine o performanţa maxima din punctul de vedere al capacitaţii, nu este necesara acţiunea utilizatorului iar intervenţiile per ansamblu sunt reduse.

Lexmark a fost desemnat producatorul de imprimante al anului

Lexmark şi-a facut cu siguranţa un nume in randul copier dealer-ilor. Un sondaj independent, realizat in randul dealer-ilor din Statele Unite, a oferit companiei noastre premiul “Printer Manufacturer of the Year”, producatorul de imprimante al anului.

Aceasta este a doua oara in ultimii trei ani cand Lexmark a caştigat acest prestigios premiu.

Premiul este oferit anual de catre consultanţii in cercetare de marketingdin New Jersey, editorii The Cannata Report, revista liderdestinatacomerţului cu echipamente de birou.

Pe coperta principala a ediţiei din septembrie 2012 a revistei apare o imprimanta Lexmark iar, ca şi recunoaştere, in cadrul revistei este realizata o prezentare a acesteia.

Conform revistei, dealerii au votat producatorii care au pus pe piaţa “o linie de produse care adreseaza orice, de la imprimante de birou la presa digitala. Suplimentar, aceşti producatori ar trebui sa le ofere dealerilor independenţi suportul necesar pentru a promova cu succes pe piaţa produsele lor.”

“Doresc sa mulţumesc ‘The Cannata Report’pentru onoarea facuta Lexmark prin decernarea premiului ‘The Printer Manufacturer of the Year’,” a spus Mike Johnson, vice preşedinte Lexmark al departamentuluibusiness channels şi SMB din America de Nord. “The Cannata Report este una din cele mai respectate publicaţii din industrie destinata dealerilor de soluţii pentru afaceri (Business Solutions Dealers), cu mii de abonaţi in mai mult de 14 ţari din intreaga lume. Obţinerea recunoaşterii publicaţiei şi a cititorilor sai, angajati ai copier dealer-ilor independenţi, reprezinta pentru programul nostru o adevarata piatra de hotar.”


Inapoi la cuprins

Contacte

Lexmark International Technology Romania SRL
Str. Daniel Danielopolu 4-6, sector 1
Scoala Herastrau Business Center
014134 , Bucuresti
Tel.: +40 21 232 68 07, +40 31 620 13 13
Fax: +40 21 323.25.15 | Web: www.lexmark.ro
ciprian.lupan@lexmark.ro

 


Recomandaţi:

Credeţi ca unii dintre colegii sau prietenii dvs. pot fi interesaţi de informaţiile oferite de Lexmark?
Trimiteti acest Newsletter

Descarcati Newsletterul in format PDF

Lexmark and Lexmark with the diamond design are trademarks of Lexmark International, Inc., registered in the United States and / or other countries. All other trademarks are the properties of their respective owners.