News Banner

Vendor News Page

A fost lansat CorelDraw Graphics Suite X7

2014-04-29 16:12:25
 

vizualizeaza in browser

 

Corel nou ! A fost lansat CorelDraw Graphics Suite X7

Cu un aspect proaspat si cu noi tool-uri, caracteristici si imbunatatiri majore, CorelDRAW Graphics Suite X7 deschide o lume de noi posibilitati creative.

Fie ca vreti sa creati diferite layout-uri grafice, fie ca vreti sa editati fotografii sau sa realizati design-ul unor website-uri, aceasta suita software completa va ajuta sa proiectati ceea ce va doriti.

1. What's new in CorelDRAW Graphics Suite X7 !

2. What's included ?

3. Compare versions

4. Reviewer's Guide

5. System Requirements

Cel mai intuitiv CorelDraw de pana acum poate fi testat gratut 30 zile ! Download your free trial here !

Pentru comenzi sau pentru upgrade la ultima suita CorelDRAW, nu ezitati sa contactati reprezentatii de vanzari Omnilogic.


timbru verde Deseurile nu se recicleaza singure.
© 1992-2012 Omnilogic, All rights reserved.
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
- contine datele necesare de identificare si instructiuni de dezabonare;
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
- adresa d-voastra de e-mail a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar; fie intr-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; sunteti un client al companiei noastre.
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam urmati instructiunile de aici.
Va multumim pentru intelegere!

Dezabonati-va de la aceste mesaje sau modificati-va datele personale.