News Banner

Vendor News Page

Novell anunta disponibilitatea aplicatiei GroupWise 2014

2014-05-16 20:57:52
 

vizualizeaza in browser

 

Novell

 

Novell anunta disponibilitatea aplicatiei GroupWise 2014, oferind mobilitate si cresterea eficientei atat pentru utilizatorii finali, cat si pentru companii. Cu o interfata eleganta noua si cu capacitati intuitive amplificate, inclusiv cu extindere pentru telefoanele mobile, utilizatorii pot fi mult mai productivi, indiferent de locul unde se afla.

Novell GroupWise 2014 este una dintre solutiile de e-mail si de colaborare cele mai fiabile si sigure, fiind actualizat pentru a face fata provocarilor de comunicare de astazi. Aplicatie mobila si flexibila, GroupWise 2014 ajuta orice organizatie sa comunice cu incredere, indiferent de locul unde se afla angajatii sai.

Noul release de GroupWise 2014 include semnificative imbunatatiri tehnologice. Top 10 Reasons To Upgrade to GroupWise 2014.

Pentru a compara functionalitatile GroupWise 2014 cu alte solutii de e-mail competitive, vedeti:


GroupWise 2014 poate fi testat gratuit 60 zile ! Free download from here:

Novell GroupWise 2014 este acum disponibil. Pentru mai multe informatii, facilitati si preturi nu ezitati sa contactati reprezentantii de vanzari Omnilogic.


timbru verde Deseurile nu se recicleaza singure.
© 1992-2012 Omnilogic, All rights reserved.
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
- contine datele necesare de identificare si instructiuni de dezabonare;
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
- adresa d-voastra de e-mail a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar; fie intr-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; sunteti un client al companiei noastre.
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam urmati instructiunile de aici.
Va multumim pentru intelegere!

Dezabonati-va de la aceste mesaje sau modificati-va datele personale.