Omnilogic Logo 30.11.2020 | vizualizeaza in browser

 

Clientii dumneavoastra au foarte multe asteptari ? Fiti cu un pas inaintea lor !
Cu infrastructura IT de la Cisco puteti implementa noi aplicatii de business si solutii mai rapid, cu impact minim. 
De asemenea, Omnilogic Data Center poate fi o resursa strategica in afacerea dvs.

Avem placerea sa va impartasim astazi un ghid de produse si solutii Cisco conceput pentru afacerile de marime mica si mijlocie. Acest ghid a fost creat special pentru parteneri cu scopul de a-i ajuta sa-si dezvolte afacerile si a gasi mai usor solutia potrivita unui client in concordanta cu nevoile si dorintele acestuia.
Ghidul de solutii Cisco pentru organizatiile mici si mijlocii ofera o imagine de ansamblu a solutiilor Cisco si abordeaza unele schimbari din zona de business. Acest ghid prezinta tendintele care influenteaza clientii IT sa-si regandeasca prioritatile. Partenerii vor regasi aici si beneficiile parteneriatului cu Cisco in a vinde catre acest segment de piata (intreprinderi mici si mijlocii).

Puteti descarca ghidul aici !

 


timbru verde Deseurile nu se recicleaza singure.
© 1992-2020 Omnilogic, All rights reserved.
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
- contine datele necesare de identificare si instructiuni de dezabonare;
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
- adresa d-voastra de e-mail a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar; fie intr-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; sunteti un client al companiei noastre.
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam urmati instructiunile de aici.
Va multumim pentru intelegere!

Dezabonati-va de la aceste mesaje sau modificati-va datele personale.