News Banner

News Page

Omnilogic became a distributor for Legrand in Romania

2015-03-23 11:55:47
 

Omnilogic a devenit distribuitor pentru Legrand in Romania

OMNILOGIC, unul din singurii distribuitori IT&C din Romania care are propriul centru de date si care ofera servicii de tip cloud, va distribui incepand cu luna martie produsele Legrand.

Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, si-a triplat in urma cu un an portofoliul de UPS-uri in Romania, devenind astfel un jucator important pe piata de profil.

Intr-o lume in care dependenta de energie este din ce in ce mai mare, Legrand vine cu solutii pentru eficientizarea consumului energetic in orice companie. Astfel, gama sa completa de UPS-uri este menita sa asigure continuitatea fluxului de energie pentru protejarea constanta atat a datelor importante, cat si a echipamentelor si a fluxului de lucru.

Noi variante ale unor modele Legrand de succes, gamele TRIMOD HE si ARCHIMOD HE, vor fi distribuite de catre Omnilogic si sunt caracterizate de conceptul inovator al modularitatii ce permite optimizarea puterii disponibile, reducand costul total al intretinerii. Acestor game li se adauga si alte modele inovatoare, impartite in 3 categorii distincte, in functie de nevoile companiilor mari, medii si mici, sau ale utilizatorilor finali.

''Suntem mandri ca un nou distribuitor important de IT&C de pe piata locala alege sa recomande Legrand clientilor sai. Omnilogic are know how-ul necesar pentru a selecta cele mai bune companii din domeniu, iar solutiile personalizate pe care Legrand le poate oferi raspund nevoilor pietei. Sistemele noastre UPS modulare se adapteaza unor cerinte care pot parea la prima vedere restrictive si ofera solutii eficiente, atat din punctul de vedere al redundantei si al consumului de energie, cat si din cel al economiei de spatiu'' a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.

''Legrand are o gama de UPS-uri adecvata pentru toate aplicatiile: asigura cele mai bune niveluri de performanta in materie de putere si timp de alimentare de rezerva si permit conceperea unor solutii personalizate. Legrand ofera cel mai bun raport pret / calitate pentru siguranta datelor in birou sau acasa. Solutiile Legrand sunt ideale pentru cerintele partenerilor Omnilogic.'' a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Noul parteneriat ii va permite lui Omnilogic sa ofere extinsa gama de UPS-uri Legrand catre vasta sa retea de distributie.

UPS-urile Legrand

TRIMOD HE si ARCHIMOD HE au o structura standard, formata din module mai mici si mai usoare, care face ca transportarea si instalarea acestor modele sa fie extrem de facila.

Mai mult, datorita factorului de putere unitar, cele doua game garanteaza maximul real de putere, cu 11% mai mare decat cel al produselor existente in piata, oferind un factor de putere de 1.

TRIMOD HE si ARCHIMOD HE se diferentiaza si prin eficienta energetica certificata, de 96%,  care garanteaza injumatatirea pierderilor de energie existente in cazul unui UPS normal.

Un alt produs important din portofoliul Legrand este si Keor T, unicul model de UPS de 60 kVA de pe piata cu baterii interne. Avantajul acestuia este dat atat de reducerea costurilor in ceea ce priveste cabinetul pentru baterie si spatiul ocupat, cat si de simplificarea instalarii.  Datorita pachetului de baterii instalat in cabinetul UPS-ului, nu este nevoie de un spatiu suplimentar dedicat depozitarii acestora.

Solutiile Legrand pentru UPS-uri ofera o varietate de optiuni, adecvate atat pentru birouri individuale, cat si pentru proiecte si retele complexe. Diferentiate in functie de nevoile utilizatorilor, UPS-urile Legrand se impart in trei categorii distincte:

- Utilizatori finali si companii mici
- Companii medii
- Corporatii si proiecte ample

Cu o abordare ecologica a dezvoltarii tehnologice si pentru a se adapta pietei in continua schimbare, Legrand ofera noua sa gama de UPS-uri si functionalitati suplimentare pentru a asigura continuitatea maxima a operarii pentru toate instalatiile. Designul inovator si calitatea ridicata a componentelor utilizate permit UPS-urilor Legrand sa atinga un nivel de eficienta de 95%, ceea ce conduce la economii de energie semnificative.

***

Informatii despre LEGRAND

Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume. Inovatia, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei. Cu reprezentante in mai bine de 70 tari, Legrand isi distribuie produsele in peste 180 tari din lumea intreaga. Mai mult decat atat, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul. Pentru mai multe informatii, vizitati www.legrand.ro.

Informaţii despre Omnilogic

Infiintata in 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adaugata din Romania si regiunea Adriatica - a lansat in mod constant unele dintre tehnologiile de varf din lume atat in Romania, cat si pe piata regionala SEE. Omnilogic este specializata nu numai in vanzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adaugata, cum ar fi sisteme high-end, solutii de stocare, software specializat, solutii de telecomunicatii si retelistica, ci a fost si un pionier (incepand din 2008) pe piata regionala pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (Infrastructure-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service) si AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriu centru de date dedicat, certificat Tier-3 international, situat in cadrul sediului sau central din Bucuretti/Otopeni.

Portofoliul Omnilogic de Parteneri de tehnologie include, cu mici exceptii, toti marii producatori de hardware si software IT&C din ultimele doua decenii, cum ar fi Oracle, VMWare, EMC, Dell, etc. Pentru mai multe informatii vizitati www.omnilogic.ro.