News Banner

News Page

Omnilogic extinde gama de produse Legrand pe care le ofera in

Romania

2015-08-01 15:10:20
 

Omnilogic extinde gama de produse Legrand

pe care le ofera in Romania

OMNILOGIC anunta ca extinde parteneriatul de distributie cu Legrand oferind acum partenerilor sai din Romania o gama de produse pasive diversificata dupa cum urmeaza: conectori, panouri de conexiune, patch-cords, patch-panels, cabluri, fibra optica, cofrete si dulapuri/cabinete, spatii de lucru cablate structurat fie pe cupru, fie pe fibra optica.

Legrand ofera sisteme de cablare la standarde internationale si dispositive de gestionare a cablurilor, cu distributie de curenti si date prin pardoseala, plafon sau perimetral.

Sistemul de cablare structurata LCS² este usor de instalat si de intretinut. LCS² (Legrand Cabling System 2) ofera solutii pentru sisteme de cablare de la camere de telecomunicatii pana la statiile de lucru.

Conectorii si prizele RJ45 din gama LCS² de la Legrand dau intregii retele informatice o tripla performanta: montaj rapid, caracteristici tehnice inalte si intretinere facila. Sistemul LCS² permite optimizarea cablajului in cofretele si rack-urile VDI (Voce Date Imagini). Prizele din gama LCS² sunt dedicate si usor identificabile dupa codul de culori. Cutiile de distributie pe zone si Wi-Fi ofera flexibilitate si mobilitate totala.

Masuratorile componentelor şi ale conexiunilor LCS², certificate si de laboratoare independente, au scos in evidenta performanta tripla a acestui sistem. Legrand şi-a luat angajamentul de a livra un sistem LCS² durabil şi, de aceea, ofera o garantie de 25 ani pentru performanta acestuia. Partenerii Omnilogic se pot certifica astfel incat sa poata oferi clientilor lor o garantie pe solutia instalata de 25 ani fata de garantia de 2 ani per produs.

Dintre produsele Legrand ce pot fi comercializate de partenerii Omnilogic mai mentionam:

PATCH-PANELURI LCS²

Acestea sunt compatibile cu conectori RJ 45 (impamantare automata intre conectorii RJ 45 si patch-panel). Panoul de conexiune pentru conectorii RJ 45 va permite sa asociati toate tipurile de cabluri si functiuni pe acelasi panou. De exemplu, puteti combina paturi de cabluri, convertoare fibra optica/cupru, injectoare PoE, RJ 45, blocuri pentru telefonie etc. Panourile pot gazdui, asadar, sisteme de cablare structurata pe baza de cupru si sisteme de cablare structurata pe baza de fibra optica pe acelasi suport. Se livreaza cu suruburi prizonier si piulite cu clema. Sistemul inovator cu fixare rapida permite montarea simpla si rapida a patch-panelului. Acest sistem asigura impamantarea automata a panoului cu cabinetul/cofretul LCS².

PATCH-CORDURI LEGRAND

Patch-cordurile Legrand asigura continuitatea de calitate superioara a sistemului de cablare, la fel ca celelalte componente. Asadar, Legrand acorda aceeasi atentie calitatii gamei de patch corduri RJ 45, care sunt certificate de laboratoarele independente 3P.

CORDOANE UNIVERSALE

Disponibile in versiuni Cat. 6A, Cat. 6 si Cat. 5e si in trei tipuri de cabluri (U/UTP, F/UTP si SF/UTP). Cordoanele Legrand sunt disponibile in mai mult lungimi, oferind flexibilitate la utilizare.

CABLURI LEGRAND

Pentru a garanta performantele sistemelor LCS² cat. 6A, cat. 6 si cat. 5e, Legrand ofera o gama variata de cabluri torsadate: U/UTP, F/UTP, S/FTP, SF/UTP.

Solutia optimizata Linkeo ofera fiabilitate, usurinta in instalare si inalta performanta Legrand. Linkeo reprezinta solutii complete de cablare structurata pentru cerintele din sectorul comercial. Solutiile de cablare structurata Linkeo reprezinta alternative eficiente din punct de vedere al costurilor pentru inginerii specialisti in telecomunicatii. Componentele sale solide au fost testate de catre laboratoare independente pentru a asigura conformitatea cu specificatiile standardelor in vigoare privind componentele din categoriile 5e si 6.

Aplicatia software LCS² Pro2 permite proiectarea unui sistem de cablare structurata LCS² in cateva click-uri, determinarea arhitecturilor retelelor, alegerea simpla si rapida a tuturor produselor.

Atunci cand este necesara identificarea componentelor retelelor dedicate (supraveghere video, control acces, retur climatizare, echipamente sensibile etc.) prizele RJ45 LCS² ale Programului Mosaic prezinta diferite culori, corespunzatoare cu prizele pentru curenti tari. Nu putem sa nu semnalam si faptul ca Legrand are un model de priza RJ45 cu acces controlat, dar si un model de priza cu cordon retractabil.

Extinderea parteneriatului cu Legrand ii va permite lui Omnilogic sa ofere valoroasa gama de pasive Legrand catre vasta sa retea de distributie. Omnilogic, ca Value Added Distributor, este in masura sa ofere partenerilor sai atat consultanta si expertiza necesare implementarii unor astfel de solutii cat si suportul necesar unor implementari cu grad mare de complexitate ce necesita resurse si cunostinte specializate.

Alegeti Legrand, liderul mondial in infrastructura electrica si digitala pentru industria constructiilor si va garantam ca o expertiza globala lucreaza in folosul dumneavoastra. Legrand are atat gama de produse, cat si expertiza necesara pentru a realiza solutii de cablare structurata optime, performante, certificate si eficiente.

***

Informatii despre LEGRAND

Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume. Inovatia, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei. Cu reprezentante in mai bine de 70 tari, Legrand isi distribuie produsele in peste 180 tari din lumea intreaga. Mai mult decat atat, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul. Legrand a raportat vanzari de aproximativ 4,5 miliarde de euro in 2014. Compania este listata la Bursa NYSE Euronext si este o componenta a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating si DJSI.

In Romania, compania Legrand este prezenta de 11ani, timp in care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub urmatoarele marci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage si Sarlam. Pentru mai multe informatii, vizitati www.legrand.ro

Informatii despre Omnilogic

Infiintata în 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adaugata din Romania si regiunea Adriatica - a lansat in mod constant unele dintre tehnologiile de varf din lume atat in Romania, cat si pe piata regionala SEE. Omnilogic este specializata nu numai in vanzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adaugata, cum ar fi sisteme high-end, solutii de stocare, software specializat, solutii de telecomunicatii si retelistica, ci a fost si un pionier (incepand din 2008) pe piata regionala pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (Infrastructure-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service) si AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriul centru de date dedicat, certificat Tier-3 international, situat in cadrul sediului sau central din Bucuresti/Otopeni.

Portofoliul Omnilogic de Parteneri de tehnologie include, cu mici exceptii, toti marii producatori de hardware si software IT&C din ultimele doua decenii, cum ar fi Oracle, VMWare, EMC, Dell, etc. Pentru mai multe informatii vizitati www.omnilogic.ro.