News Banner

News Page

Omnilogic a devenit distribuitor in Romania pentru LANDE

2016-01-10 18:41:06
 

OMNILOGIC anunta semnarea contractului de distributie cu LANDE, un important producator de rack-uri cabinet si accesorii pentru rack-uri avand drept scop dezvoltarea si comercializarea de produse inovatoare, ergonomice, economice si functionale. Omnilogic a devenit astfel partener LANDE pe zona de distributie a produselor la nivel national.

LANDE integreaza tehnologia cu designul pentru a oferi produse de calitate, extrem de practice. Rack-urile cabinet pentru retea, servere si datacenter, de 19 inch, se evidentiaza in domeniul IT prin calitatea si accesibilitatea lor, fiind produse in concordanta cu cerintele clientilor si conditiile pietei in continua schimbare. Produsele LANDE sunt produse de compania turca in conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001: 2008 si prezinta o caracteristica importanta pentru partenerii din Romania intrucat se pozitioneaza in categoria de pret economica avand o calitate superioara a produsului finit datorita technologiei de productie de ultima generatie.

Solutiile LANDE se adreseaza partenerilor din zona de business SMB, dar si Enterprise sau marile centre de date. Designul modular al echipamentelor LANDE face asamblarea mai usoara, schimbarea cabinetelor si a rack-urilor devenind o sarcina mai facila, care nu mai necesita resurse extinse. O gama larga de produse LANDE va permite sa creati o oferta competitiva pentru toate configuratiile. Consultati catalogul de produse LANDE aici.

"De-a lungul ultimilor ani, piața tehnologiilor informaționale a devenit extrem de competitiva, pentru ca in vremuri de criza, consumatorii tind sa economiseasca sau sa reduca achizițiile, inclusiv pentru echipamentele non-critice. Solutiile LANDE sunt un compromis rezonabil pentru clientii care vor un produs de calitate la costuri reduse, durabil și cu suport profesional de la producator si distribuitor.”, a declarat dna Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

"Eleganta combinata cu rezistenta mare, varietatea de montare a accesoriilor, cat si simplitatea produselor LANDE ar trebui sa devina atuu-rile noastre si sa ne determine cumparatorii sa ne aleaga solutiile. Suntem incantati sa cooperam cu Omnilogic, o companie solida in Romania si un distribuitor responsabil si profesionist.”, a declarat dl. Paul Spataru, Commercial & Marketing Manager din partea LANDE EASTERN EUROPE. ".

Mai multe informatii despre LANDE : www.lande.com.tr/eng/kurumsal

Catalog de produse: www.lande.com.tr/eng/lande-katalog