News Banner

News Page

Omnilogic a devenit distribuitor Pantum in Romania

2017-04-10 12:30:34
 
Omnilogic anunta astazi semnarea contractului de distributie cu Pantum, o companie internationala care produce si comercializeaza imprimante si multifunctionale laser monocrom si cartuse de toner.

Pantum este un jucator important in industria de printing care a avut o evolutie semnificativa intr-o perioada scurta de timp. Pantum a devenit liderul pietei mondiale a imprimantelor, echipamentele lor fiind robuste, fiabile si accesibile, reprezentand un varf de gama la fiecare categorie.

"Cu acest nou brand in portofoliul nostru dorim sa oferim pietei romanesti solutii si servicii de imprimare fiabile, prietenoase cu mediul si la preturi accesibile. Suntem convinsi ca robustetea si performanta echipamentelor Pantum vor satisface pe deplin cerintele pietei si ale partenerilor nostri." a declarat dna. Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Pantum ofera solutii de printare atat pentru utilizatorii finali si birourile de-acasa, cat si pentru companiile mici si mijlocii. Omnilogic este distribuitor autorizat al echipamentelor de imprimare Pantum pentru piata din Romania.

Alegeti Pantum daca va doriti cel mai bun cost de intretinere, dar si o calitate superioara a imprimantei dvs !

Mai multe informatii despre Pantum gasiti la http://global.pantum.com/global