News Banner

News Page

Omnilogic - distribuitor oficial MikroTik/RouterBOARD

2017-11-17 13:33:24
 
MikroTik este o companie letona care a fost fondata în 1996 pentru dezvoltarea de router-e si sisteme wireless ISP.

MikroTik ofera hardware si software pentru conectivitatea la Internet in majoritatea tarilor din intreaga lume. Experienta MikroTik in utilizarea hardware-ului PC standard si a sistemelor de rutare complete i-a permis, in 1997, sa creeze sistemul software RouterOS care ofera o stabilitate, controale si flexibilitate extinse pentru toate tipurile de interfete de date si de rutare. In 2002, MikroTik a decis sa isi construiasca propriul hardware si astfel s-a nascut brandul RouterBOARD. MikroTik are revanzatori in majoritatea partilor lumii si clienti, probabil, in fiecare tara de pe planeta.

Omnilogic a devenit distribuitor oficial MikroTik / RouterBOARD in Romania incepand din luna noiembrie 2017 si ofera retelei de reselleri atat intreg portofoliul de produse MikroTik cat si sprijinul tehnic necesar in promovarea solutiilor MikroTik clientilor din piata IT romaneasca.

Va invitam sa consultati aici catalogul de produse MikroTik si sa contactati echipa de vanzari Omnilogic la adresa mikrotik@omnilogic.ro.