Bookmark and Share Share

Welcome to CorelDRAW Graphics Suite 2019

14 March 2019
 

Draga Corel Partner,

Iata o zi interesanta pentru comunitatea grafica! Suntem incantati sa te anuntam ca a aparut noul CorelDRAW Graphics Suite 2019 - pe Windows sau pe Mac!

Noul CorelDRAW ofera capabilitati care dezlantuiesc potentialul creativ indiferent daca vrei sa proiectezi diferite insemne, logo-uri, grafica web sau vrei sa pregatesti proiecte pentru imprimare.

Bucura-te de libertatea de a lucra asa cum iti doresti - pe Windows sau Mac - intr-o interfata intuitiva dezvoltata special pentru platforma aleasa de tine. Exprima-te cu indrazneala, asa cum milioane de artisti, designeri si proprietari de afaceri de pe tot globul se bazeaza pe CorelDRAW Graphics Suite pentru a obtine rezultate extraordinare de fiecare data.

Indrazneste sa proiectezi altfel !

"Dare to be unique" este sloganul Corel, care te incurajeaza sa folosesti noul software cu tot ceea ce iti pune acum la dispozitie pentru a promova afacerea ta: informatii despre produse, bannere, ghiduri de comparatie, materiale promotionale de marketing, cataloage etc.

Cu ajutorul acestui software de grafica superioara poti sa gasesti toate ilustratiile profesionale vectoriale pentru layout-ul dorit, poti edita fotografiile si folosi instrumentele de proiectare care te ajuta sa le lucrezi mai repede, mai inteligent si in locuri diferite.

CorelDRAW Graphics Suite 2019 iti ofera o colectie incitanta de caracteristici noi pentru a crea modele de vectori mai usor, cu mai multa precizie si mai multa libertate creativa decat oricand.

Creeaza design oriunde cu CorelDRAW® Graphics Suite 2019 !


Vizitati-ne pe Facebook

Urmariti-ne pe Twitter

Vizionati-ne pe Youtube

Omnilogic on LinkedIn

 
timbru verde Deseurile nu se recicleaza singure.