News Banner

News Page

Hostway, HP si Omnilogic lanseaza impreuna o oferta de hosting

dedicat, cu 50% discount pe viata

2011-11-24 16:28:01
 

Serviciul este disponibil pentru pre-comanda incepand de astazi, 23 noiembrie, exclusiv pe site-ul Hostway Romania si include trei planuri de hosting pe servere dedicate, cu preturi cuprinse intre 99 si 349 EUR/luna. Activarea unui server se realizeaza complet automat si dureaza doar 20 de minute, o premiera pentru piata de IT din Romania.

Serviciul a fost dezvoltat de Hostway Romania, in parteneriat cu HP si Omnilogic. Fiecare dintre cele trei planuri include: inchirierea unui server enterprise HP, conexiune internet la viteza 1Gbit, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic si prin email ) si colocare in centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

Procesul de cumparare si cel de activare se vor desfasura in intregime online. Clientii doar aleg planul potrivit si fac prima plata, iar in mai putin de 20 de minute primesc datele de acces la server. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Hostway a inlocuit complet portofoliul de servere cu modele HP, care au permis automatizarea completa a serviciului. De asemenea, Hostway a semnat un parteneriat pe o perioada de 5 ani cu Omnilogic care va furniza suport pentru serviciile de tip hosting sau cloud-computing.

Primele servere se vor activa incepand cu 1 decembrie, pentru toti clientii care au plasat pre-comenzi pana la data respectiva.


Flaviu Radulescu, Managing Director Hostway Romania:

Conform estimarilor noastre, peste 70% dintre companiile mici si mijlocii au o infrastructura de IT improvizata. Se lucreaza cu servere tinute in sediu, fara niciun fel de backup sau redundanta. La prima problema hardware mai serioasa dispar complet documente si proiecte pentru care s-a muncit uneori si ani de zile.

Cand am creat noua oferta de servere ne-am propus sa atingem exact acest public, pentru care o profesionalizare IT ar putea reprezenta, in situatii critice, salvarea business-ului. HP si Omnilogic au fost foarte receptivi la aceasta idee si au devenit parteneri in proiect. Cu sprijinul lor am reusit sa atingem un nivel de pret potrivit care sa ne permita intrarea in acest segment.


Mihai Guran, Director de Vanzari, Enterprise Servers, Storage and Networking, HP Romania:

Proiectul dezvoltat alaturi de Hostway ne da ocazia sa punem la dispozitia companiilor mici si mijlocii cea mai noua tehnologie HP la un pret pe care si-l pot permite. Suntem dedicati dezvoltarii mediului de afaceri din Romania, iar oferta realizata alaturi de partenerii nostri este o investitie certa in viitorul acestor companii.


Gabriel Marin – CEO Omnilogic

Au trecut aproape 3 ani in care piata romaneasca a stagnat si e momentul ca acest lucru sa inceteze. Situatia nu se va rezolva de la sine, e nevoie ca marile companii romanesti, care au crescut si prosperat in aceasta piata sa dea ceva inapoi, sa sustina noul val de companii si antreprenori care pot sta la baza dezvoltarii sociale de maine. Implicarea in acest proiect este unul dintre pasii pe care noi ii facem in aceasta directie.