Gabriel Marin - Chief Executive Officer

 

Gabriel Marin este fondatorul si CEO-ul Omnilogic. Dl. Marin este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, promotia 1984, si a sustinut teza de doctorat in Stiinte Economice si Informatice in 1996. A infiintat Omnilogic in toamna anului 1992 cu doar 500 USD, a dezvoltat-o si a condus-o pana in prezent, facand din aceasta una dintre cele mai rasunatoare povesti de succes ale inceputului economiei de piata din Romania.

„Ca fost jucator de baschet, am inteles ca, in afaceri, ca si in sportul profesionist, nu exista locul doi. Ne-am intemeiat afacerea pe principii de performanta si onestitate si pe hotararea de a nu face compromisuri si, de la bun inceput, am tintit pozitia de lider pe piata locala. Sunt incantat ca am reusit sa atingem aceasta pozitie chiar din al doilea an de activitate. Ulterior, cand rata noastra de crestere s-a dovedit semnificativa si constanta, am inceput sa luam in calcul extinderea in regiune si chiar in intreaga Europa, ca urmatoare frontiera potentiala, iar acum sunt convins ca vom reusi sa transpunem acest lucru in realitate. Transformarea companiei Omnilogic intr-o companie cu un capital de un miliard de euro si pozitionarea ei printre liderii europeni in IT&C sunt, de fapt, principalele noastre obiective“, a declarat dl. Marin.

Pasionat de motocicletele Harley-Davidson si de cricket, dl. Marin isi asuma responsabilitatile pe care companiile de succes le au fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Fiind una dintre companiile romanesti de renume, Omnilogic s-a implicat activ in viata de zi cu zi a comunitatii, investind efort si bani nu numai in activitatile sportive (este sponsor principal al Federatiei Romane de Baschet), ci si in domeniul cultural (este unul dintre sponsorii principali ai Operei Nationale din Bucuresti).

Din considerente sociale, in 1994 a fost infiintata Fundatia Omnilogic. Aceasta are scop caritabil, respectiv acela de a gasi o ocupatie copiilor care nu au alt loc de joaca in afara de strada, oferindu-le posibilitatea de a participa la jocuri de echipa (baschet) intr-un mediu organizat, curat si sanatos, asistati de antrenori profesionisti, oferind burse sportive pentru copiii talentati, precum si sprijin financiar si medical persoanelor in varsta, jucatorilor la pensie, antrenorilor si familiilor lor. Din 1994, mai mult de 6000 de copii au participat la activitatile Fundatiei Omnilogic.