Omnilogic sustine performanta

Responsabilitatea sociala

Omnilogic intelege nevoia societatii pentru valori si standarde inalte.

Suntem profund implicati in gasirea, dezvoltarea si conservarea acestor valori si nu ne-am putea imagina lumea de astazi fara pastrarea unor standarde inalte. Se afla peste tot in jurul nostru: in viata personala, in afaceri, invatamant, sport, evenimente sociale, politica, iar Omnilogic a gasit modalitatea proprie de a impartasi aceste valori comunitatii.

 

Pentru ca intelegem nevoia comunitatii pentru valori si standarde inalte, dorim ca prin proiectele in care ne implicam sa venim in intampinarea nevoilor si asteptarilor comunitatii si sa-i oferim o sansa pentru o dezvoltare sustinuta. Astfel, sustinem si dezvoltam programe care:

 • Creeaza premisele unor sanse egale pentru copii, tineri si adulti cu nevoi speciale si urmaresc integrarea lor sociala
 • Sustin performanta prin sprijinul financiar acordat Federatiei de Baschet
 • Ofera tinerilor talentati o sansa fiind sponsorul echipei de baschet feminin Sportul Studentesc Omnilogic in ultimii ani.
 • Sustin cultura nationala prin suportul acordat Operei Nationale Romane
 • Asigura o dezvoltare sustinuta prin implicarea activa a cricketului in Romania pentru romani.
.
.
 • Oferim tinerilor talentati o sansa


  Partener: Fundatia Pro Baschet Omnilogic si Federatia Romana de Baschet

  Beneficiari: Federatia Romana de Baschet si echipa de baschet feminin Sportul Studentesc Omnilogic

  Localizare: Romania

  Perioada de desfasurare: incepand cu 1994


  Fost jucator profesionist de baschet, pasionat de motocicletele Harley-Davidson si de cricket, dl. Marin isi asuma responsabilitatile pe care companiile de succes le au fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Astfel, Omnilogic s-a implicat activ, investind efort si bani atat in domeniul cultural, dar mai ales in activitatile sportive.


  Contributia Omnilogic in cadrul comunitatii noastre, aflate in dezvoltare rapida, nu se opreste la conferinte sau evenimente de afaceri si politice, ci se implica activ in viata de zi cu zi a comunitatii. Suntem mandri de contributia noastra in sustinerea sportului romanesc, Omnilogic fiind partener oficial al Federatiei Romane de Baschet si sponsorul principal al echipei feminine nationale de baschet a Romaniei in ultimii 9 ani.

  Pe parcursul acestei perioade, echipa a reusit sa obtina doua calificari istorice consecutive pentru Finala Campionatului European (sub-16), in 2005 (Turcia) si 2007 (Italia). Asteptam cu nerabdare ca fetele sa arate ca sunt pe deplin capabile sa continue cu aceleasi rezultate excelente si sa se califice din nou pentru competitia finala, de elita.

  Omnilogic se implica nu numai la nivel de senioare ci si la nivel de cadete acolo unde Romania, pentru prima oara dupa 1989, a organizat in 2006 Campionatul Balcanic desfasurat la Timisoara.

  "Sportul este important pentru noi si pentru mine personal, in calitate de fost jucator profesionist de baschet, si acesta este unul din modurile prin care ne aducem contributia in comunitatea in care ne dezvoltam." a declarat dl. Gabriel Marin, CEO Omnilogic.


  .

  Implicarea activa in cricket


  Partener: Fundatia Consiliul Roman de Cricket

  Beneficiari: romanii, baieti si fete, barbati si femei in calitate de jucatori, entuziasti sau suporteri ai cricketului

  Localizare: Romania

  Perioada de desfaşurare: incepand cu iunie 2009


  Incurajat de reusitele obtinute in promovarea baschetului, Gabriel Marin a devenit pasionat de jocul de cricket atunci cand acesta i-a fost prezentat de catre fiul sau, care a studiat in Anglia, in urma cu cativa ani.

  Motto-ul lui Gabriel Marin este acela ca 'nu exista optiunea locului doi' si tot ceea ce face in domeniul afacerilor se bazeaza pe principii de performanta, onestitate si eliminarea compromisului – aceste atribute regasindu-se in abundenta si in jocul de cricket.

  Data fiind lipsa unor cunostinte temeinice despre cricket in Romania in cazul cluburilor si in general a fanilor acestui joc, crearea unei institutii care sa coordoneze si sa dezvolte jocul de cricket precum si sa lanseze Romania pe plan international, a devenit o necesitate.

  Astfel, la initiativa catorva pasionati ai cricket-ului, a fost infiintata in iunie 2009 fundatia Consiliul Roman de Cricket, cu marca inregistrata 'Cricket Romania'. Fundatia a carui presedinte este dl Gabriel Marin, are un statut caritabil, nonprofit, ce o diferentiaza net de operatiunile comerciale ale companiei.


  Misiunea fundatiei este de a promova cricketul in Romania, in spiritul jocului de echipa, al leadershipului, dedicatiei si mai ales al fair-play-ului si totodata de a crea un sentiment general de implinire si multumire celor care se implica in acest sport – baieti si fete, barbati si femei – ca jucatori, entuziasti sau suporteri.

  Scopul fundatiei este acela de a dezvolta, stimula, organiza si gestiona acest sport la nivel national. Totodata, prin implicarea activa, Omnilogic doreste sa asigure o dezvoltare sustinuta a cricketului cu si pentru romani.


  Cu ce se ocupa Consiliul Roman de Cricket?

  Bazat pe traditie, fair-play, corectitudine si sportivitate, cricketul este un joc distractiv ce poate fi practicat de toata lumea. Cricketul este ferm ghidat de Spiritul Jocului care alaturi de Legile cricketului formeaza codul de conduita al jocului de cricket. Cu aceste caracteristici, Consiliul Roman de Cricket a inceput introducerea Kwik Cricket, o forma simpla si foarte placuta a acestui joc, in scoli, urmand ca in trei ani 100 de scoli sa faca parte din acest program. Totodata, vor fi organizate concursuri zonale, regionale si campionate nationale.


  Interviu cu dl. Gabriel Marin, 9 iulie 2010
  All Star Sports - Money Channel

  Obiectivele Consiliului Roman de Cricket in urmatorii trei ani pot fi rezumate astfel:

  • • Sustinerea dezvoltarii de cluburi si institutii in cel putin 5 judete;
  • • Introducerea Kwik Cricket in 100 de scoli;
  • • Dezvoltarea primului teren de joc cu gazon natural din Europa Centrala si de Est;
  • • Infiintarea primului Centru de Excelenta in Europa Centrala si de Est;
  • • Dezvoltarea echipei de cricket feminin in scopul formarii unei echipe nationale care sa participe la competitii internationale;
  • • Obtinerea statutului de membru afiliat al ICC.
  .

  Pentru mai multe informatii despre fundatie si activitatea acesteia, vizitati www.cricketromania.com.

  Fundatia Omnilogic


  Fundatia Pro Baschet Omnilogic are un statut caritabil, nonprofit, ce o diferentiaza net de operatiunile comerciale ale companiei.


  Infiintata in 1994 din considerente sociale, fundatia Omnilogic sprijina copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani care doresc sa inceapa sa joace baschet, dar si persoanele defavorizate, cu dizabilitati, oferind totodata sprijin financiar si medical persoanelor in varsta, jucatorilor la pensie, antrenorilor si familiilor lor.


  Scopul fundatiei este acela de a gasi o ocupatie copiilor care nu au alt loc de joaca in afara de strada si care doresc sa inceapa sa joace baschet, oferindu-le astfel posibilitatea de a participa la jocuri de echipa (baschet) intr-un mediu organizat, curat si sanatos, asistati de antrenori profesionisti, oferind burse sportive pentru copiii talentati, precum si sprijin financiar si medical persoanelor in varsta, jucatorilor la pensie, antrenorilor si familiilor lor.

  "Consider ca este mai bine asa decat sa-i lasam pe strazi fara sa aiba nimic de facut. Platim sala de sport, antrenorii si consideram ca acesta este un act de caritate constructiva. Sportul este important pentru noi si pentru mine personal, in calitate de fost jucator profesionist de baschet, si acesta este unul din modurile prin care ne aducem contributia in comunitatea in care ne dezvoltam." a declarat dl. Gabriel Marin, CEO Omnilogic.

  Din 1994, mai mult de 6000 de copii au participat la activitatile Fundatiei Omnilogic.


  Cu ce ne ocupam?

  Suntem o organizatie care sprijina comunitatea si incurajeaza valorile. Oferim sprijin financiar si/sau medical copiiilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati, persoanelor in varsta, jucatorilor de baschet aflati la pensie, antrenorilor si familiilor lor.


  Fundatia Omnilogic sustine si dezvolta programe care:

  • Creeaza premisele unor sanse egale pentru copii, tineri si adulti cu nevoi speciale si urmaresc integrarea lor sociala
  • Sustin performanta prin sprijinul financiar acordat Federatiei de Baschet
  • Ofera tinerilor talentati o sansa fiind sponsorul echipei de baschet feminin Sportul Studentesc Omnilogic in ultimii ani.
 • Omnilogic sustine cultura nationala prin suportul acordat Operei Romane


  Mediul cultural romanesc reprezinta o alta zona in care Omnilogic s-a implicat constant in ultimii 3 ani, compania fiind unul dintre principalii sponsori ai Operei Nationale din Bucuresti. "Nicio corporatie majora nu poate evita responsabilitatea sociala - ar trebui sa faca parte din cultura sa principala pentru a putea oferi ceva in schimb comunitatii in care traim si lucram", a mentionat dl. Gabriel Marin, CEO Omnilogic.


  Astfel, Omnilogic a achizitionat de la Viena un pachet de stime (partituri) din repertoriul curent (30 de titluri) al orchestrei Operei Nationale Bucuresti pe care le-a oferit acesteia pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii muzicale. Tot in domeniul muzical, Omnilogic a sprijin financiar aparitia vol.1 din 'George Enescu - Complete Works for Violin and Piano", interpretate de Remus Azoitei la vioara si Eduard Stan la pian.
 • Dotarea Sectiei de Chirurgie I din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central


  Partener: Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central

  Beneficiari: medicii si pacientii Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central

  Localizare: Bucuresti

  Perioada de desfasurare: 2010


  Unul dintre cele mai importante programe din domeniul sanatatii, in anul 2010, a fost donatia generoasa in bani pentru Sectia de Chirurgie I din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central in vederea achizitionarii de instrumentar pentru chirurgia laparoscopica.


  In practica mondiala, chirurgia laparoscopica s-a impus rapid si a cunoscut o ampla dezvoltare in ultimul deceniu. Acesta metoda moderna de tratament chirurgical minim invaziv se adreseaza potential tuturor pacientilor (indiferent de varsta si sex) care necesita un act operator care poate fi efectuat prin aceasta tehnica. Beneficiile oferite pacientilor ce beneficiaza de o interventie minim invaziva in locul intervetiilor clasice si lipsa fondurilor pentru achizitia intrumentarului au stat la baza acestui proiect.


  Noul instrumentar va permite medicilor din cadrul Sectiei de Chirurgie I a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central sa desfasoare operatii minim invasive ce ofera o serie de beneficii: bolnavii nu mai sunt supusi spitalizarii indelungate, bolnavul revine la serviciu si devine productiv mult mai repede, nu mai sunt supusi acelorasi riscuri. Interventiile chirurgicale laparoscopice sunt contraindicate doar la pacientii aflati in stari critice, dar si in absenta unei dotari tehnice minimale sau a unei experiente operatorii insuficiente.

  Interventiile minim invazive au practic aceeasi eficienta precum taieturile clasice, dar mai multe beneficii pentru pacient si medic, si pentru economia spitalului in ultima instanta.


  "Acest instrumentar va aduce beneficii importante medicilor si pacientilor atat ca performanta a actului operator, cat si a calitatii vietii prin refacere postoperatorie si reinsertie sociala rapida" a declarat seful Sectiei Chirurgie I, Dr. Col. Artenie Teodor.


  "Consider un gest firesc sa fim receptivi la tot ce inseamna sanatatea si problemele cu care se confrunta lumea medicala in prezent. Dincolo de carentele grave cu care se confrunta sistemul de sanatate romanesc, investitiile in sanatate sunt o forma civilizata si foarte raspandita de responsabilitate sociala. Ne-au impresionant forta si dorinta extraordinara a medicilor de la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila" de a-si imbunatati calitatea si siguranta actului medical." a declarat dl. Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

 • Omnilogic a fost una din gazdele conferintei dlui Bill Clinton, cel de-al 42-lea pressedinte al Statelor Unite ale Americii.


  Partener: Brand Academy, Saptamana Financiara, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, iar ca parteneri media Antena 1, Europa FM, Jurnalul National, Revistele Biz si Business Review

  Beneficiari: comunitatea de afaceri si politica din Romania

  Localizare: Bucuresti, Palatul Parlamentului

  Perioada de desfasurare: 21 mai 2005


  Omnilogic a sprijinit organizarea primei conferinte Beyond Borders in Romania, organizate la Palatul Parlamentului impreuna cu Brand Academy Expunerea a avut ca tema „Branding a Country. Building Reputation From Within” (“Branding de tara. Cum se construieste reputatia unei tari chiar din interiorul acesteia”). Astfel, Omnilogic a fost onorata si mandra sa-l invite si sa-l gazduiasca pe dl. William Jefferson Clinton, fostul Presedinte al Statelor Unite ale Americii, pentru un eveniment de o zi in luna mai a anului 2005.


  Prin aceasta implicare, Omnilogic a dorit sa ofere comunitatii de afaceri si politice din Romania sansa de a impartasi idei despre oportunitatile de dezvoltare din Romania cu unul dintre cei mai proeminenti oratori si ganditori strategici din lume, onorabilul William Jefferson Clinton. Cu acest prilej, fostul lider american a explicat audientei cum trebuie sa fie un brand puternic: adevarat, bun si orientat catre viitor. in plus, Clinton a subliniat faptul ca, orice fel de slogan sau simbol legat de un brand reprezentativ pentru Romania trebuie mai intai testat in Romania.


  In opinia dlui Gabriel Marin “este o mare onoare pentru Omnilogic sa fie partener unic intr-un eveniment de o asemenea importanta pentru Romania si mediul de afaceri romanesc. Asa cum a reiesit din dialogul pe care l-am avut cu fostul Presedinte American, dl.Bill Clinton, este important ca dezvoltarea economica sa devina prioritate atunci cand ai foarte putine lucruri ce pot deveni brand. Un climat liber si creativ de afaceri reprezinta una dintre cele mai vandabile valori la ora de fata pentru Romania".


  Afla mai multe in alocutiunea conferintei.


  .

  In martie 2008, Omnilogic a fost unul din cei care au facut posibila prezenta Harlem Globetrotters in Bucuresti.


  Beneficiari: romanii, in calitate de jucatori, entuziasti sau suporteri ai baschetului

  Localizare: Bucuresti, Sala Polivalenta

  Perioada de desfasurare: martie 2008


  Cunoscuti si drept magicienii baschetului, Harlem Globetrotters se pricep de minune sa tina publicul in priza cu doze consistente de comedie si un amestec unic de jonglerii cu mingea, driblinguri incredibile, aruncari la cos nemaivazute si celebrele slam-dunk-uri care te lasa cu gura cascata. Membrii echipei sustin, insa, ca cel mai bine se pricep sa aduca familiile impreuna la spectacolul lor si sa le ofere clipe pe care nu le vor uita ani de-a lungul. in cei aproape 85 de ani de existenta, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet in 120 de tari de pe sase continente, in fata a mai mult de 130 de milioane de fani.


  Suportul acordat de Omnilogic este in armonie cu spiritul si obiectivele pe termen lung ale companiei: Omnilogic sa devina un succes international care sa confirme permanent valorile si spritul competitiv.

  Omnilogic are o traditie in a sprijinii performanta, competitia si fair play-ul dincolo de granitele profesionale. Aceste principii au ghidat compania de-a lungul ultimilor 15 ani. Prezenta Harlem Globetrotters in Romania a fost un vis devenit realitate. In afaceri toti cautam cei mai buni parteneri ca o garantie a succesului si performantei. Un principiu valabil si in sport. Omnilogic este mandru sa fi contribuit la acest vis, intrucat show-ul Harlem Globetrotters transforma sportul in arta. Acesta este tipul de performanta pe care o promovam in afaceri si cu care dorim sa fie asociat brandul Omnilogic.

  .