Corporate News Banner

News Page

Dl. Gabriel Marin - keynote speaker la Oracle Day 2012

2012-11-01 12:32:46
 

Oracle Day, cel mai mare eveniment de tehnologie organizat anual de Oracle in Romania, s-a desfasurat sub titlul “Your Vision, Engineered’’.

De-a lungul ultimilor ani, portofoliul de produse Oracle a crescut semnificativ, prin dezvoltare continua si printr-o serie de achizitii. Pana in acest moment, sunt peste 3.000 de produse software Oracle si peste 2.000 de patente in 4 categorii majore de produse: baze de date, solutii middleware, aplicatii de business, infrastructura si solutii de management.

Keynote-urile evenimentului din acest an au fost sustinute de catre reprezentanti ai unor importante companii IT din Romania, precum Omnilogic, Intel sau Novensys, care au dezvoltat sistemele integrate, proiectate pentru performanta extrema si integrare rapida si exemple din mediul real. Pentru a descarca prezentarea sustinuta de catre dl. Gabriel Marin, CEO Omnilogic, accesati acest link.

In cadrul sesiunilor tehnice, Omnilogic a fost reprezentata de catre Dan Stroescu, Team Leader Infrstructure Business Solution care a sustinut prezentarea "Engineered systems for extreme performance and fast deployment". Pentru a descarca prezentarea, accesati acest link.