Corporate News Banner

News Page

Omnilogic - partener Cisco Meraki în România!

2013-05-15 17:52:05
 

OMNILOGIC anunţă semnarea unui parteneriat cu Cisco Meraki, extinzând astfel parteneriatul existent cu Cisco, pentru a include wireless și cloud în oferta sa pentru clienți.

Tehnologia Cisco Meraki oferă clienților soluții Wi-Fi, switching, securitate și mobilitate gestionate centralizat din cloud pe bază de licență. Soluțiile Cisco Meraki sprijină BYOD, crearea și administrarea facilă a rețelelor clienților, controlul aplicațiilor, optimizare WAN, firewall-ul de aplicații și alte servicii avansate de rețea.

În decembrie 2012, Cisco a finalizat achiziția Meraki, formând astfel noul grup Cisco Cloud Networking. Cisco a achiziționat Meraki pentru a oferi scalabilitate, soluții de networking ușor de folosit de către clienții care doresc să-și simplifice infrastructura de rețea.

Acum, făcând parte din Cisco, pentru portofoliul de produse Meraki și capabilitatile tehnologice vor crește investițiile în R&D în vederea dezvoltării următoarei generații de produse de rețea în cloud. Cisco Meraki s-au angajat să sprijine împreună în continuare clienții și partenerii și să continue sa îmbunătățească și să extindă toată gama de produse Meraki.

Această achiziție consolidează platforma Cisco Unified Access, ceea ce face IT-ul mult mai receptiv la inovarea în business prin simplificarea operațiunilor IT și unificarea rețelelor cu fir și fără fir, politicile și administrarea într-o singură infrastructură de rețea integrată, spre deosebire de alte oferte competitive.

Cisco Meraki aduce acum beneficiile tehnologiei cloud la noi limite în zona infrastructurii de rețea, oferind ușurința de a gestiona echipamentele de wireless, de cloud switching și de securitate, și permițând astfel clienților să beneficieze de noi oportunități de afaceri și de reducere a costurilor operaționale. Clienții care caută să-și securizeze iPad-urile dintr-o organizație mare sau să acopere Wi-Fi suprafața unui campus, pot s-o facă deoarece soluțiile extinse de rețea Cisco Meraki funcționează pur și simplu.

"Cisco Meraki oferă o gamă completă de soluții ușor de gestionat din cloud, gama ce include wireles LAN, switch-uri Ethernet, dispozitive de securitate, precum și dispozitive de gestionare mobile, toate construite pentru a simplifica provocările complexe ale rețelelor IT. Peste 10.000 de clienți din întreaga lume au încredere în soluțiile Cisco Meraki. Acest lucru ne-a determinat să semnăm acest parteneriat", a declarat dna. Vali Găitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

 

Cu sediul în San Jose, California, cu birouri în întreaga lume, Cisco Meraki ofera valoare clienților din zona midmarket, consolidând în același timp oferta Cisco Meraki pentru zona enterprise.

Cum industria IT se transformă și cu toții intrăm într-o noua etapă: era mobile-cloud, Cisco Meraki a dorit sa rezolve problemele de business și de infrastructură de rețea ale clienților săi prin furnizarea de cloud networking pe lângă echipamentele de rețea și serviciile de securitate existente în portofoliul sau.

Achiziția Meraki completează si extinde strategia Cisco de a oferi soluții software-centrice, capabile să simplifice gestionarea rețelei, să ajute clienții să-și dezvolte forța de muncă mobilă și să genereze noi oportunităti de venituri pentru partenerii săi. Omnilogic, ca Value Added Distributor, este în măsură să ofere partenerilor săi atât consultanţa şi expertiza necesare implementării unor astfel de soluţii cât şi suportul necesar unor implementări cu grad mare de complexitate ce necesită resurse şi cunoştinţe specializate.

Produsele şi soluţiile Cisco Meraki, atât de apreciate la nivel mondial, sunt acum disponibile în România prin intermediul Omnilogic şi reţeaua sa de reselleri autorizaţi.

Astfel Omnilogic continuă seria parteneriatelor de exceptie, încheind un contract de distribuţie a soluţiilor Cisco Meraki în România. "Propunem partenerilor noştri solutiile de networking Cisco Meraki în cloud întrucât acestea vor extinde oferta de reţea Cisco Meraki prin furnizarea de solutii scalabile pentru companii din zona midmarket." a declarat dna. Vali Gaitan, Regional Sales Director Omnilogic.