Corporate News Banner

News Page

Omnilogic a devenit distribuitor D-Link în România

2013-06-06 12:45:48
 

Bucureşti, 6 iunie 2013 – OMNILOGIC anunţă semnarea unui contract de distribuţie cu un nou vendor de top: D-Link, unul dintre principalii producători de soluții profesionale de rețelistică şi echipamente destinate locuinței digitale.

Produsele şi soluţiile D-Link, atât de apreciate la nivel mondial, pot fi acum achiziţionate în România prin intermediul Omnilogic şi a rețelei sale de reselleri autorizati.

"Parteneriatul strategic cu Omnilogic, distribuitor cu experienţă de peste 20 ani pe piaţa de IT&C, va avea o contribuţie majoră în creşterea cotei de piaţă pe care D-Link o deţine în prezent în România. Suportul logistic solid, numărul mare de reselleri la nivelul întregii ţări, gama de servicii oferite, structura dedicată a canalului de vânzări – acestea sunt doar câteva dintre premisele unui parteneriat avantajos. Avem încredere că putem dezvolta semnificativ proiectele pe care D-Link le derulează în România, prin consolidarea reţelei de distribuitori autorizaţi şi prin suportul oferit pentru promovarea soluţiilor integrate de networking din portofoliul nostru" - a declarat dl. Ognian Dantchev, Country Manager D-Link România şi Bulgaria.

"Tehnologiile şi soluţiile D-Link satisfac atât necesităţile utilizatorilor din mediul de afaceri cât şi necesităţile utilizatorilor SOHO, combină performanţa ridicată cu simplitatea în utilizare. Completarea solutiilor de networking existente in portofoliul Omnilogic este principalul argument care ne-a determinat să semnăm acest parteneriat", a declarat doamna Vali Gaitan, Regional Sales Director Omnilogic.

D-Link are o poziție solidă în retailul românesc pe segmentul de utilizatori casnici şi un portofoliu extins de soluții dedicate mediului de afaceri.

Indiferent că sunt utilizate acasă, la birou sau în deplasare, echipamentele D-Link ajută clienţii să depăşească limitele conectivităţii şi să îşi îmbunătăţească permanent experienţa digitală. Numeroase modele de routere, access point-uri, dispozitive de stocare şi camere de supraveghere - inclusiv cele mai avansate din gama D-Link Cloud - pot fi utilizate atât de începători cât şi de profesionişti.

Companiile din România pot implementa soluţii D-Link complexe pentru a-şi extinde afacerea proprie: switch-uri pentru managementul reţelei (switch-uri Smart, cu sau fără management, Layer 2/3 sau tip şasiu), soluţii wireless (switch-uri unificate, controllere wireless, access point-uri unificate sau de tip standalone, antene), soluţii de supraveghere şi de stocare, etc

O importanţă deosebită o au soluţiile de mobilitate şi pentru Internet service providers, de exemplu soluţiile 3G / 4G / LTE ce oferă flexibilitate la viteze de neegalat, aplicaţiile multimedia şi soluţiile de convergenţă fix – mobil XDSL, FTTH, GPON etc. IMM-urile şi companiile tip Enterprise pot beneficia de aceste echipamente performante, fiabile, uşor de configurat, cu multiple funcţii, la preturi accesibile şi, nu în ultimul rând, pot avea acces la un nivel de securitate cu mult mai ridicat.