Corporate News Banner

News Page

OMNILOGIC devine VAD pentru solutiile Alcatel-Lucent

Enterprise in Romania

2015-07-02 14:47:44
 

OMNILOGIC devine VAD pentru

solutiile Alcatel-Lucent Enterprise in Romania

OMNILOGIC, jucator important pe piata de Distributie cu Valoare Adaugata in domeniul IT&C din Romania si regiunea Adriatica, a semnat un parteneriat pentru a deveni distribuitor cu valoare adaugata al solutiilor Alcatel-Lucent Enterprise (ALE).

In cadrul acestui nou parteneriat, Omnilogic va oferi un pachet complet de solutii de voce, de comunicatii unificate si retelistica de date apartinand Alcatel-Lucent Enterprise pentru a da posibilitatea intreprinderilor din Romania sa implementeze o infrastructura adecvata in vederea sprijinirii dezvoltarii, sa ofere angajatilor o experienta personalizata conexa si de asemenea sa obtina rezultate comerciale palpabile.

In calitate de distribuitor cu valoare adaugata, OMNILOGIC va contribui de asemenea la consolidarea pozitiei pe piata a solutiilor Alcatel-Lucent Enterprise sprijinind partenerii din canalul de distributie printr-o gama larga  de servicii cum ar fi asistenta in vanzari indirecte si prevanzari, linie de asistenta telefonica in servicii si programe de formare in vanzari.

Parteneriatul dintre cele doua societati consolideaza angajamentul OMNILOGIC de a furniza tehnologii de talie mondiala pentru intreprinderile din Romania. Intrucat cererea de tehnologii pentru infrastructura de comunicatii si retelistica din Romania este in crestere, parteneriatul consolideaza pozitia pe piata a OMNILOGIC  pentru a contribui la obtinerea succesului in afaceri si in acelasi timp pentru a sprijini strategia ALE de a se extinde la nivel national.

OMNILOGIC este un important distribuitor cu valoare adaugata de produse IT & C, produse de supraveghere si securitate, echipamente pentru audio si video conferinte, inclusiv echipamente si software pentru pietele SMB si de tip Enterprise. OMNILOGIC va oferi solutiile de voce si retelistica ale ALE partenerilor de afaceri ale acesteia.

Declaratii:

Dna Vali Gaitan, Regional Sales Director, OMNILOGIC:

“Acest parteneriat ne va permite sa furnizam o gama mai larga de servicii partenerilor nostri de afaceri. Dorim sa ne extindem activitatea in Romania consolidandu-ne oferta de solutii de varf in domeniul comunicatiilor si retelisticii. Omnilogic este un distribuitor cu o baza solida si receptiva de reselleri.

Dl. Gabriel Marin, Director General, OMNILOGIC:

“OMNILOGIC este in pas cu tehnologiile emergente si se dedica furnizarii de solutii inovatoare, echipamente noi si aplicatii conexe, certificarii si formarii acreditate pentru a deservi mai bine resellerii si partenerii de afaceri.  Timp de peste 22 de ani, OMNILOGIC si-a construit reputatia ca parter de distributie cu valoare adaugata dedicat succesului clientilor nostri. Cultura noastra privind serviciile de asistenta pentru clienti constituie ‘un model foarte receptiv si interactiv’ conceput sa atraga parteneri de afaceri, ajutandu-i pe acestia sa atinga succesul mai rapid. “

Dl. Bogdan Mircea Ciobanu, Country Sales Manager Romania, Alcatel-Lucent Enterprise:

“In prezent, industriile IT si Telecom au legaturi din ce in ce mai stranse oferind solutii tot mai puternice livrate in beneficiul utilizatorului final. Credem cu tarie ca odata cu noul nostru parteneriat cu Omnilogic, solutiile Alcatel-Lucent Enterprise precum Converged Campus Networks, Intelligent Fabric, Unified Communication & Collaboration, Cloud Communication combinate cu o experienta solida in domeniul IT, pot crea un mediu competitiv de afaceri in Romania.”

Despre ALE

ALE este un important furnizor de servicii si solutii de comunicatii enterprise, de tip office si cloud, comercializate sub marca Alcatel-Lucent Enterprise. Bazandu-ne pe portofoliul nostru consacrat de inovatii si pe spiritul nostru antreprenorial, activam la nivel mondial avand peste 2700 de angajati in peste 100 de tari la nivel mondial, cu sediul principal in apropiere de Paris, Franta.

Punand la dispozitie solutii de tip cloud, retelistica si comunicatii pentru intreprinderi de toate marimile, echipa noastra de experti tehnici, specialisti in servicii, si peste 2900 de parteneri deservesc peste 830.000 de clienti din intreaga lume, adaptandu-ne si croindu-ne solutiile si serviciile conform cerintelor locale. Acest lucru ofera rezultate comerciale palpabile prin experiente personalizate pentru clienti si utilizatorii finali.

Despre Omnilogic

Infiintata in anul 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adaugata din Romania si regiunea Adriatica - a lansat in mod constant unele dintre tehnologiile de varf din lume atat in Romania, cat si pe piata regionala SEE. Omnilogic este specializata nu numai in vanzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adaugata, cum ar fi sisteme high-end, solutii de stocare, software specializat, solutii de telecomunicatii si retelistica, ci a fost si un pionier (incepand din 2008) pe piata regionala pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (infrastructure-as-a-service), SaaS (software-as-a-service) si AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriul centru de date dedicat, certificat Tier-3 international, situat in cadrul sediului sau central din Bucuresti/Otopeni.

Portofoliul Omnilogic de Parteneri de tehnologie include, cu mici exceptii, toti marii producatori de hardware si software IT&C din ultimele doua decenii, cum ar fi  Oracle, VMWare, EMC, Dell, Lexmark etc.  Pentru mai multe informatii, vizitati www.omnilogic.ro