Corporate News Banner

News Page

Produsele INFOSEC UPS System disponibile in Romania

2017-03-31 15:56:09
 

Omnilogic anunta colaborarea cu un important producator de surse de alimentare neintreruptibila si de protectie la supratensiune, INFOSEC UPS System.

Experienta dobandita in cei peste 25 de ani de activitate pe diferite piete globale a ajutat compania INFOSEC UPS System sa proiecteze si sa dezvolte o linie completa de solutii de protectie electrica pentru a satisface perfect nevoile clientilor sai.

Gama sa completa de UPS-uri este menita sa asigure continuitatea fluxului de energie pentru protejarea constanta atat a datelor importante, cat si a echipamentelor si a fluxului de lucru. Sistemele de protectie hardware INFOSEC functioneaza cu aplicatii software care ofera o protectie completa pentru echipamentele sensibile in toate circumstantele.

Fiabilitatea fara egal ajuta INFOSEC UPS System sa satisfaca cerintele clientilor sai din intreaga lume. Experienta indelungata si dorinta    puternica de a oferi solutii personalizate au ajutat INFOSEC sa construiasca parteneriate solide bazate pe o relatie unica si stimulativa cu clientii sai. INFOSEC ofera partenerilor sai un sprijin perfomant in vanzari, instrumente de marketing creative si suportul tehnic necesar.

„INFOSEC UPS System are o gama de UPS-uri adecvata pentru toate aplicatiile: asigura cele mai bune niveluri de performanta in materie de putere si timp de alimentare de rezerva si permit conceperea unor solutii personalizate. Solutiile INFOSEC UPS System sunt ideale pentru cerintele partenerilor nostri. Omnilogic devine partener INFOSEC UPS System pe zona de distributie a produselor la nivel national” a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Noul parteneriat ii va permite lui Omnilogic sa ofere gama extinsa de produse INFOSEC UPS System catre intreaga sa retea de distributie.

Despre INFOSEC

Fondata in 1991, INFOSEC Communication, o companie franceza cu sediul in Sautron in zona Nantes, si-a gasit cu succes un loc pe piata mondiala de securitate electrica, in special in domeniul surselor de alimentare neintreruptibila si de protectie la supratensiune.

Solutii INFOSEC UPS Systems sunt concepute pentru a proteja in mod eficient hardware-ul computerului sensibil la potentiale daune ireversibile cauzate de intreruperile de curent electric sau/si diversele interferente. Cu o vasta linie de solutii, INFOSEC UPS System satisface atat nevoile persoanelor fizice si juridice, cat si cerintele mai exigente din centrele de date, din industrie si medicina.