Corporate News Banner

News Page

Omnilogic devine distribuitor autorizat in Romania pentru

solutiile de securitate Avast si AVG

2018-05-15 17:21:15
 

OMNILOGIC anunta semnarea contractului de distributie cu AVAST SOFTWARE, lider mondial in produsele de securitate digitala. 

Omnilogic devine astfel distribuitor autorizat in Romania pentru solutiile de securitate Avast si AVG.

Infiintata in 1988, Avast Software s-a transformat intr-un gigant antivirus, numarul unu pe piata de securitate a consumatorilor, cu peste 400 milioane de utilizatori activi in intreaga lume. AVG este compania de securitate online care furnizeaza software si servicii de varf pentru a proteja dispozitive, date si persoane. De la achizitionarea AVG de anul trecut de catre Avast, cele doua companii au lucrat pentru a combina cele mai bune solutii si pentru a oferi partenerilor lor solutii de securitate complete, unificate sub brandul Avast Business. Au integrat tehnologiile proprii si au lansat noi versiuni de CloudCare si Managed Workplace pentru a-si ajuta partenerii sa vanda solutii mai puternice si sa furnizeze servicii imbunatatite.

 

Portofoliul AVG Business ofera administrare IT, control și raportare, securitate integrata si gestionarea dispozitivelor mobile, care simplifica si protejeaza companiile.

Sprijinite de tehnologiile avansate de invatare automata si de tehnologiile de inteligenta artificiala, ofertele de securitate pentru Windows, Android și Mac oferite de Avast sunt furnizate de peste sute de milioane de endpoint-uri, facandu-l una dintre cele mai mari retele de detectare a amenintarilor din lume.

 

CRN a recunoscut Avast ca fiind unul dintre cei 20 cei mai buni furnizori de securitate pentru endpoint in lista sa anuala de securitate pentru anul 2018. Aceasta lista include cele mai inovatoare si eficiente oferte de securitate pentru echipamentele endpoint care functioneaza pentru a proteja ecosistemele companiilor, intreprinderilor de tip SMB și ale consumatorilor de amenintarile in crestere a riscului cibernetic.

 

Portofoliul de consumatori al AVG cuprinde securitatea internetului, optimizarea performantelor si protectia vietii private si a identitatii pentru dispozitive mobile si desktopuri.

 

IMM-urile au nevoie de o securitate puternica pentru a fi protejate de cele mai recente amenintari. Trebuie sa recunoastem ca peisajul amenintarilor se schimba si trebuie sa fim pregatiti sa oferim partenerilor nostri o solutie viabila. Consideram ca portofoliul Avast Software ofera solutii personalizate care preiau complexitatea protejarii afacerilor atat de expuse astazi. Acesta ajuta companiile sa monitorizeze si sa previna incalcarile de securitate, criminalitatea informatica, timpul de nefunctionare si pagubele care pot rezulta.” a declarat dna Vali Gaitan, Senior Sales Manager Omnilogic.

Despre Avast:

Avast (www.avast.com) este lider mondial în produsele de securitate digitală. Cu peste 400 de milioane de utilizatori online, Avast oferă produse sub mărcile Avast și AVG care protejează oamenii de amenințările de pe internet și de peisajul amenințării IOT. Rețeaua companiei de detectare a amenințărilor este printre cele mai avansate din lume, folosind tehnologia de învățare mecanica și tehnologiile de inteligență artificială pentru a detecta și a opri amenințările în timp real. Produsele Avast de securitate digitală pentru dispozitive mobile, PC sau Mac sunt clasate și certificate de VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs și altii. Avast este susținută de companii importante private de capital privat, CVC Capital Partners și Summit Partners.

 

Mai multe informatii despre Avast: www.avast.com, www.avg.com