Corporate News Banner

News Page

Omnilogic si MSI semneaza un contract de distributie

2010-05-14 11:47:29
 

Omnilogic si MSI anunta semnarea acordului de distributie pentru intregul portofoliu de produse MSI ce cuprinde notebook-uri, all-in-one PC, desktop-uri, servere/statii de lucru, placi de baza, placi video, retelistica, echipamente de comunicatie wireless, multimedia, produse electronice de larg consum si o gama larga de accesorii si periferice.

Gratie incheierii acestui parteneriat, Omnilogic va putea oferi pe piata romaneasca o gama completa de produse IT&C, menite sa satisfaca cele mai complexe nevoi ale utilizatorilor individuali la preturi accesibile. Calitatea produselor MSI a fost recunoscuta si premiata recent de multe publicatii de specialitate din lume.

Tot recent, la Hanovra, un produs MSI a castigat prestigiosul CeBIT Preview Award 2010. Este vorba despre All-In-One Wind Top AE2220 cu tehnologie de touch-screen si cu ecran de 22 inch. "Suntem onorati sa putem oferi si comercializa pe piata romaneasca produse MSI inovative tehnologic si competitive cum ar fi: All-In-One PC, notebook-uri si accesorii diverse. Faptul ca Omnilogic a devenit distribuitor MSI asigura partenerilor nostri o gama de produse completa si complexa care sa corespunda nevoilor si cerintelor consumatorilor.” a declarat dna. Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales.

"'Quality Products Lead To Faithful Customers' este motto-ul ce ne ghideaza pe noi cei din MSI. Cu o echipa de 2000 de ingineri experimentati in cadrul departamentului de cercetare-dezvoltare, ne straduim sa oferim produse competitive." a declarat dl. Dragan Milanovic, General Manager MSI Balkan.