Corporate News Banner

News Page

Noul gaming notebook de la MSI din gama G series: MSI GT660

este acum disponibil

2010-05-25 18:35:40
 

Noul gaming notebook MSI, GT660, cea mai noua aparitie in materie din punct de vedere al performatelor si sunetului, este acum disponibil prin Omnilogic. Realizat in colaborare cu unul dintre producatorii de top de sisteme de sunet, GT660 a fost lansat cu ocazia CeBIT 2010.

 

Bazandu-se pe o multitudine de tehnologii sofisticate si fiind proiectate pentru a veni in intampinarea nevoilor gamerilor, laptopurile din seria G au evoluat catre un nou nivel in 2010. GT660, prezentat la Hanovra, Germania, cu ocazia CeBIT 2010, a fost proiectat in colaborare cu unul din producatorii de top de sisteme de sunet pentru a obtine laptopul destinat jocurilor cu cel mai bun sunet.

 

Toate gaming notebookurile din seria G sunt dotate cu platforme Intel Arrandale, procesoare puternice Intel core si carduri grafice discrete de ultima generatie. Performantele sistemului si capabilitatile de procesare a imaginilor 3D au fost net imbunatatite, iar aceste laptopuri sunt dotate cu SRS Premium Sound™ pentru performante video si audio superioare. Pentru mai multe informatii contactati echipa de vanzari Omnilogic.