Corporate News Banner

News Page

Omnilogic si Cisco IronPort au semnat contractul de distributie

2011-01-10 16:01:55
 

Spam-ul continua sa fie una din cele mai mari amenintari pentru performanta emailului si securitatea retelei. In prezent, spam-ul formeaza aproximativ 78% din emailurile trimise zi de zi. Acest procent se asteapta sa creasca la 83% pana in 2012, conform raportului “E-mail Security Market: 2008-2012", efectuat in August 2008 de Radicati Group.

Stiati ca mai mult de 200 de milioane de casute postale, inclusiv pentru 42 dintre cele mai mari 100 companii din lume sunt protejate acum de solutiile Cisco IronPort?

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si asteptarilor dvs., dar mai ales pentru a va sprijini sa depasiti asteptarile clientilor dvs., ne face placere sa va anuntam semnarea contractului de distributie dintre Omnilogic si Cisco IronPort, furnizor de top de solutii pentru protectie impotriva spam-ului, virusilor si malware.

Gratie acestui parteneriat, Omnilogic va ofera acum intreaga gama de produse si solutii Cisco IronPort. Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile IronPort, dar si conditiile de comercializare, echipa de vanzari Omnilogic va sta la dispozitie!