Corporate News Banner

News Page

Omnilogic a obtinut statutul de VAD (Value Added Distributor)

in Romania pentru toata gama de produse hardware si software

Oracle

2011-07-27 17:41:07
 

OMNILOGIC, membru Platinum al reţelei de parteneri Oracle® PartnerNetwork (OPN), a anunţat astăzi că a devenit Value Added Distributor (Distribuitor cu Valoare Adăugată) al produselor şi solutiilor Oracle în România.

"Omnilogic va distribui gama completă de aplicaţii, produse hardware şi de tehnologie Oracle în România. Acest parteneriat va consolida canalul nostru de vânzări indirecte, care joacă un rol cheie în strategia noastră de afaceri. Dobândirea statutului de Distribuitor cu Valoare Adaugata pentru România de către Omnilogic este rezultatul cunoaşterii noastre excelente a tendinţelor pieţei IT&C româneşti şi a peste 18 ani de experienţă în cadrul acesteia. Pentru a obţine statutul Oracle VAD, Omnilogic a trebuit să îndeplinească un set stringent de cerinţe, bazate pe nevoile şi priorităţile ecosistemului de parteneri şi clienţi Oracle. A urmat un proces extins de recrutare şi selecţie, acest proces fiind totodată parte a strategiei Oracle la nivel mondial de a tranzacţiona şi interacţiona cu partenerii certificaţi Oracle dintr-o anumită zonă prin intermediul unui VAD.", a declarat Dna Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales.

Oracle a recunoscut Omnilogic pentru expertiza sa extinsă, pentru excelenţa în livrarea aplicaţiilor, tehnologiei şi hardware-ului şi pentru modul unic de abordare a cerinţelor clienţilor comuni. "Din relaţia de cooperare cu Omnilogic ne aşteptăm în particular la creşterea vânzărilor platformelor de tehnologie şi aplicaţiilor noastre Oracle, precum şi la vânzarea soluţiilor de hardware pentru clienţii mici şi mijlocii, printr-o reţea de parteneri extinsă, pe care Omnilogic şi-a construit-o. Reţeaua lor largă de parteneri (aproape 1200 de parteneri) cu acoperire naţională înseamnă o cunoaştere profundă a pieţei româneşti de către companie.", a afirmat Dl. Florin Drăgănescu, Oracle Alliance and Channel Manager. Prin statutul de partener VAD, Omnilogic primeşte de la Oracle un nivel înalt de implicare şi beneficii disponibile partenerilor OPN. De asemenea, Omnilogic primeşte asistenţă dedicată pentru managementul oportunităţilor, bazată pe un plan comun de dezvoltare care va contribui la extinderea ariilor de specializare şi creşterea veniturilor. Ca beneficii suplimentare, menţionăm plasarea prioritară în Catalogul de soluţii OPN, o validare gratuită a integrării cu aplicaţiile Oracle, investiţii în mecanismul de marketing şi vanzări, cursuri de instruire cu discount şi multe altele. Omnilogic are acces deja la un set de beneficii de elită din programul OPN Specialized, inclusiv acces (testare şi dezvoltare) la întreaga suită de soluţii software Oracle, asistenţă dedicată şi posibilitatea de a extinde ariile de specializare. Programul OPN Specialized oferă o multitudine de beneficii pentru toate tipurile de parteneriat (Silver, Gold sau Platinum), alături de instrumentele şi resursele necesare care îi pot ajuta pentru a vinde şi implementa soluţiile Oracle mai eficient către clienţii lor.

"Omnilogic a adăugat un brand strategic în portofoliul său prin obţinerea drepturilor de distribuţie cu valoare adăugată pentru întreaga gamă de produse software şi hardware Oracle în Romania. Această realizare este o recunoaştere a expertizei noastre unice în a oferi integrare între oferta companiei noastre şi o tehnologie sau un serviciu Oracle, furnizând astfel un bun inestimabil clienţilor noştri comuni.", a declarat Dl. Gabriel Marin, Managing Director la Omnilogic.

Omnilogic a dezvoltat un program de marketing complet pentru promovarea şi creşterea interesului asupra produselor Oracle în cadrul propriei reţele de parteneri. Omnilogic combină identificarea oportunităţilor şi iniţiativa de generare a cererii pentru a stimula adoptarea produselor şi soluţiilor Oracle în rândul partenerilor.

Totodată, Omnilogic a înfiinţat un demo-center în propriul său Centru de Date (Omnilogic Data Center) pentru a facilita demonstrarea soluţiilor Oracle partenerilor şi clienţilor acestora. "Prezentări de afaceri, demonstraţii tehnologice, seminarii periodice, training-uri şi workshop-uri tehnice sunt doar câteva exemple de servicii pe care le vom oferi la sediul nostru. Instructorii noştri vor oferi partenerilor o experienţă de studiu excepţională. Succesul nostru în maximizarea oportunităţilor de vânzări pentru Oracle şi resellerii noştri depinde de o cunoaştere temeinică a produselor Oracle şi a nevoilor pieţei, de o prezenţă activă în canalul de vânzări, de o reţea puternică de reselleri dedicaţi, de abilitatea de a oferi servicii tehnice şi suport. Programele noastre de marketing şi de certificare ajută resellerii să identifice şi să adreseze oportunităţile clienţilor şi ale pieţei.", a afirmat Dna Vali Gaitan.

Fiind un jucător stabil şi solid din punct de vedere financiar, cu un cash-flow sănătos, Omnilogic va oferi partenerilor săi o varietate de soluţii financiare suficient de flexibile pentru a le îndeplini cerinţele şi a corespunde capacităţilor lor financiare.

Omnilogic va facilita accesul propriului canal de distribuţie la produsele si soluţiile Oracle. Omnilogic investeşte continuu în dezvoltarea resurselor sale dedicate produselor şi soluţiilor Oracle, bazându-se pe o echipă de profesionişti specializaţi în tehnologia Oracle, cu abilităţi de vânzări, pre-vânzări şi marketing.

De asemenea, Omnilogic intenţionează să pregătească programe dedicate canalului de vânzări cu un set de iniţiative care se vor adresa resellerilor, dezvoltatorilor de aplicaţii software şi integratorilor de sisteme. Aceste iniţiative se vor concentra pe identificarea recrutării şi activării de noi parteneri Oracle. Adoptând noile tehnologii şi beneficiind de încrederea, securitatea şi inovaţia Oracle, partenerii Omnilogic pot raspunde mai eficient la nevoile clienţilor lor. Inrolarea in programul OPN Specialized va ajuta partenerii să se diferentieze în piaţă prin expertiza lor în cele mai inovative soluţii Oracle şi totodată, să fie preferaţi de clienţii care caută soluţii complete cu grad ridicat de recuperare a investitiei.