News Banner

Arhiva Stiri Parteneri

 
Dell Technologies

Dell Technologies

08 septembrie 2016

Dell Technologies anunţă finalizarea achiziţiei EMC Corporation şi crearea unui lider de piaţă de 74 de miliarde de dolari, care poate să rezolve probleme complexe pentru zonele tehnologice emergente.

Lexmark achiziţionează Kofax

Lexmark achiziţionează Kofax

30 aprilie 2015

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) şi Kofax Limited (NASDAQ and LSE: KFX) au anunţat în data de 23 martie faptul că cele două companii au intrat într-un proces de fuziune prin absorbţie, în care Lexmark va achiziţiona Kofax. În termenii înţelegerii de fuzionare, Lexmark va achiziţiona toate acţiunile ordinare Kofax pentru suma de 11$ pe acţiune, cash, pentru o valoare totală de achiziţie de aproximativ 1 miliard dolari, net.

Novell is now part of Micro Focus

Novell is now part of Micro Focus

21 noiembrie 2014

Novell Joins Micro Focus

Oracle îşi extinde portofoliul cloud cu şase noi servicii

Oracle îşi extinde portofoliul cloud cu şase noi servicii

02 octombrie 2014

Astazi se incheie Oracle OpenWorld 2014, cea mai importantă conferinţă de business şi tehnologie a anului pentru clienţi, potenţiali clienţi şi parteneri Oracle care se desfasoara in fiecare an la Moscone Center, in San Francisco. In cadrul acestui amplu eveniment Oracle a anuntat ca isi extinde portofoiul cloud cu sase noi servicii.

Oracle SOA Suite 12c

Oracle SOA Suite 12c

10 iulie 2014

Extinderea rapidă a aplicaţiilor cloud în mediile enterprise, combinată cu dorinţa organizaţiilor de a-şi integra aplicaţiile în tehnologiile mobile, duc la creşterea dramatică a complexităţii integrării aplicaţiilor. Pentru a face faţă acestei provocări, Oracle lansează Oracle SOA Suite 12c, cea mai nouă versiune a celei mai complete şi unificate soluţii de SOA (software-oriented-architecture) şi integrare a aplicaţiilor. Prin capabilităţile simplificate de integrare cloud, mobile, on-premise şi Internet of Things (IoT), cuprinse într-o singură platformă, Oracle SOA Suite 12c ajută organizaţiile să-şi mărească viteza de integrare, să-şi îmbunătăţească productivitatea şi să micşoreze costul total de deţinere în proprietate.

MITEL

03.03.2008

N1 gets a modem

31.01.2007

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei fi la curent cu ultimele noutati din industrie.

Subscribe

Stiri Omnilogic

Aflati ultimele noutati despre Omnilogic.

Resurse pentru presa

Afla mai multe despre companie si Data Center Omnilogic.

 

icon OMNILOGIC COMPANY PROFILE


icon Descarca fisier
 

icon OMNILOGIC DATA CENTER


icon Descarca fisier