Descoperiti ultimele noutati despre vendori, promotii si parteneriate
Omnilogic are o retea de aproximativ 800 de parteneri in toata Romanie. Este una dintre cele mai puternice si prospere retelele de distributie si cu dezvoltarea cea mai rapida din industria noastra. Filozofia Omnilogic este de a lucra cu si prin intermediul partenerilor nostri din intreaga tara. Acesta este modul in care percepem noi colaborarea in afaceri, impartirea initiativei si profiturilor. Afacerea noastra este ceea ce este astazi datorita angajamentului partenerilor nostri fata de valorile noastre comune si a actiunii Omnilogic in aceasta directie.

Aceasta pagina este dedicata comunitatii partenerilor din canalul de distributie a Omnilogic. Reprezinta totodata platforma pentru asistenta online a clientilor si pentru catalogul nostru cu mii de produse. Astfel puteti beneficia de ofertele noastre electronice si primi catalogul nostru electronic in mod regulat. Zonele securizate ale website-ului sunt dedicate strict partenerilor; utilizatorii finali nu pot accesa aceste zone.

Promotii

Aceasta pagina este dedicata comunitatii partenerilor din canalul de distributie a Omnilogic. Reprezinta totodata platforma pentru asistenta online a clientilor si pentru catalogul nostru cu mii de produse. Astfel puteti beneficia de ofertele noastre electronice si primi catalogul nostru electronic in mod regulat. Zonele securizate ale website-ului sunt dedicate strict partenerilor, utilizatorii finali ne putand accesa aceste zone.


promotions

Accesati iStore

Descoperiti beneficiile oferite partenerilor Omnilogic/Cisco. Va putem ajuta sa gasiti solutia potrivita pentru afacerea dvs. si sa va dezvoltati strategia de vanzari. Descoperiti iStore, cel mai bun loc pentru a explora oferta Omnilogic. Nu aveti inca un cont iStore? Contactati-ne si incepeti sa navigati.

 


Omnilogic iStore

Deveniti partener Omnilogic

Programul de parteneriat Omnilogic va ofera solutiile, cursurile, instrumentele si asistenta de care aveti nevoie pentru a va satisface clientii si a va diferentia fata de concurentii dvs. Contactati-ne chiar acum si haideti sa incepem sa facem afaceri impreuna!


Deveniti partener Omnilogic

EMC Showcase VMware Showcase


Cisco Showcase