Business Solutions

Business Solutions

In mediul de afaceri actual, investitiile IT ar trebui sa fie in concordanta cu afacerea si obiectivele dumneavoastra de business. Atunci cand sunt utilizate corect, tehnologiile permit si sustin afacerea. Adresandu-va nevoilor dumneavoastra de business, adresati practic piata, face fata presiunii competitiei si aveti in vedere obiectivele de business. Inainte de a investi in tehnologie, va intrebati probabil - care este motivul pentru care investitia in IT trebuie facuta? De ce ar trebui sa luati in considerare CRM, ERP, BI, SAP sau alte aplicatii? Chiar aveti nevoie de ele sau de o solutie similara? Ar fi mai bine sa investiti in BI sau sa adresati diverse aspecte ale proceselor de business? Un sistem singular poate numai sa proceseze informatiile si nu va va schimba pozitia pe piata. Dar, cu o directie strategica corecta, o solutie ERP, BI, CRM, BPO sau alta solutie specifica industriei, bine implementata poate permite companiei dvs. sa faca fata competitiei agresive si sa fie eficienta.

 

Cu alte cuvinte, daca doriti un ROI ridicat (rata de recuperare a investitiei), este nevoie de efort pentru a gasi consultantii care sa cunoasca aplicatiile si sa inteleaga nevoile specifice ale afacerii dvs. In caz contrar, veti obtine numai o aplicatie IT si nu o transformare a proceselor de business. Ca urmare a parteneriatului cu SDC, Omnilogic ofera solutii de business complexe, care sunt dezvoltate in functie de nevoile si cerintele clientilor. Divizia de software a SDC ofera o gama larga de aplicatii dezvoltate pe platforme precum Oracle, IBM, VMware si RedHat.


Solutii ERP

Solutiile ERP au devenit esentiale pentru orice companie cu multe tranzactii si a carei crestere continua trebuie sa fie sustinuta. Oracle E-Business Suite furnizeaza solutii ERP in diverse domenii de afaceri in care expertii nostri sunt competenti: financiar (General Ledger, Payables, Receivables, Cash Management, Fixed Assets), logistica (Procurement, Sales, Inventory), productie (continua si discreta), management de proiecte, resurse umane si salarizare.


Business Intelligence

Suita Oracle E-Business ofera o solutie completa de raportare si business intelligence. Aceasta solutie include integrarea cu datele din suita E-Business, instrumente dezvoltate si configurare in functie de rolul user-ului in organizatie, o interfata usor de utilizat, navigare asistata si asistenta completa pentru analize ad-hoc. Cu solutia de BI specifica suitei E-Business, puteti oferi informatii complete in intreaga organizatie, plasand informatiile de care este nevoie la discretia utilizatorilor in functie de nivelul de acces pentru a maximiza eficienta.


Solutii CRM

Una dintre cele mai complexe si complete solutii de management al relatiilor cu clientii (CRM), Siebel CRM, sprijina companiile sa-si atinga obiectivul de dezvoltare utilizand acest instrument pentru analiza activitatii. Cu solutii pentru peste douazeci de industrii, Oracle Siebel CRM ofera:

  • Capacitate de analiza a tranzactiilor inregistrate
  • Solutii preconfigurate specifice fiecarei industrii
  • Acces la date pe niveluri de acces
  • Integrare cu solutii ERP

Optimizarea proceselor de business

BPEL (Business Process Execution Language) este un open standard, creat pentru a proiecta, construi si administra fluxurile de lucru, procesele de business si pentru integrarea componentelor eterogene in cadrul unui sistem. Produsul contine adaptori care va pot conecta la diverse sisteme (de ex. baze de date) din care pot fi exportate date in diverse formate (xml, xls, txt, dbf) sau, in caz contrar, se pot executa direct interogari in functie de diverse tabele.

 

Utilizarea BPEL pentru integrarea diverselor aplicatii intr-o companiei asigura flexibilitate si o arhitectura deschisa la noi sisteme ce pot fi ulterior adaugate. Transferul de date ce utilizeaza fluxuri BPEL, reprezinta un proces controlabil, cu posibilitatea de a monitoriza si controla erorile.


Solutii specifice industriei

SDC are experienta vasta si expertiza recunoscuta in implementarea de solutii specifice pentru diverse industrii, precum solutii specifice pentru clienti din domeniul financiar, telecomunicatii si utilitati si solutii de gestionare a documentelor in sectorul public.


Financing Solutions

As liquidity is still tight, alternative access to capital is in demand. Cisco Capital enables you to reap the full benefit of your Cisco Architecture faster, de-risking and improving lifecycle management, and in a way that makes complete financial sense. mai mult ››


Solutia Oracle Siebel CRM Solution ofera solutii preconfigurate pentru peste douazeci de industrii (vanzari, marketing, servicii, centre de contact, sanatate etc.Pentru mai multe informatii despre solutiile de business ale SDC, va rugam sa vizitati www.sdc.ro.