OmniVCloud - Solutia potrivita la momentul potrivit!

Operatiunile IT reprezinta un aspect crucial in majoritatea organizatiilor. Business Continuity constituie unul dintre principalele puncte de interes, organizatiile utilizand sisteme informatice pentru a-si desfasura operatiunile. Daca aceste sisteme devin neoperationale, operatiunile pot fi complet compromise motiv pentru care este nevoie de o infrastructura IT care sa minimizeze timpul de nefunctionalitate. Pentru companii, securitatea informatiilor reprezinta un alt element de interes si preocupare in acelasi timp, iar data centerul Omnilogic ofera un mediu sigur, care minimizeaza orice bresa de securitate posibila.


Business continuity este mai mult decat un concept pentru Omnilogic, iar atentia acordata clientului si nevoilor acestuia reprezinta un avantaj competitiv pentru noi. Omnilogic ofera administrarea echipamentelor si serverelor, monitorizarea lor si remedierea incidentelor din data centerul Omnilogic, non-stop, 24x7x2, prin intermediul celor doua departamente, Help-Desk si NOC. Serviciile furnizate sunt standard sau pot fi personalizate, in functie de nevoile clientului. La cerere, pot fi furnizate rapoarte despre operatiuni, incarcarea retelei, disponibilitate, amenintari de securitate, incidente, optimizari si alte aspecte solicitate de client.

 

Cea mai mare preocupare a Omnilogic o reprezinta disponibilitatea afacerilor clientilor sai. Timpii aferenti SLA-ului (raspuns, interventie, solutie) sunt prompti, clientul contacteaza direct personalul Omnilogic autorizat sa rezolve problema si, in cazul intarzierilor, escaladarea paote ajunge pana la nivelul CTO si CEO.

 

Inginerii nostri au experienta vasta cu echipamentele si sistemele din data centerul OMNILOGIC, iar nivelul lor de instruire este garantat de parteneriatele pe care le-am incheiat cu furnizorii echipamentelor din data center - Cisco, AVAYA/NORTEL, Oracle SUN, IBM, HP, VMWARE, EMC.


Omnilogic Data Center poate oferi conexiuni prin intermediul operatorilor principali din Romania: VODAFONE, ROMTELECOM, ORANGE, SNR, Prime Telecom si altii. Acesti operatori ofera conexiuni complet redundante din punctele instalate in data centerul Omnilogic. Pentru a oferi un grad ridicat de disponibilitate, conexiuni pe diverse suporturi de transmisie, precum cuprul, se poate opta pentru fibra optica si frecventa radio.