Gabriel Marin - CEO Omnilogic

Aici puteti gasi cateva link-uri catre diverse bloguri de specialitate. Exista nenumarate alte bloguri dedicate virtualizarii si Cloud Computingului, in general. Aceste patru linkuri va vor dezvalui informatii importante referitoare la virtualizare si cloud computing.

Tehnologia VMware (si implicit cloud computing-uli) are dedicate cateva bloguri foarte solide, gratie viziunii centrate pe comunitate, pe care a avut-o intotdeauna VMware. Persoanajul principal al acestei comunitati, John Troyer (@jtroyer pe Twitter), este omul momentului la VMware, care , in acelasi timp, se asigura ca blogul lor ofera informatii relevante si atrage utilizatori. Este unul dintre cei care scriu pe acest blog. In pagina principala a blogului VMTN, regasiti si multi alti angajati vmware, precum si linkuri catre alte bloguri.

Puteti accesa blogul VMTN la:
http://blogs.vmware.com/vmtn/

Unul dintre principalii bloggeri care scriu pe blogul VMTN are si propriul sau blog. Unul dintre cei mai prolifici bloggeri despre VMware intalniti vreodata, Duncan Epping (@DuncanYB pe Twitter):
http://www.yellow-bricks.com/

Jason Boche (@jasonboche pe Twitter) este un tip tacanit, cu multa experienta in tehnologiile VMware si virtualizare. A fost prezent inca din primele zile ale serverului ESX:
http://www.boche.net/blog/

Blogs