IT Services

Servicii de Consultanta

In mediul IT actual, aflat in plina schimbare, cheia succesului o reprezinta utilizarea corespunzatoare a tehnologiei si solutiilor de planificare strategica, adaptate cerintelor si nevoilor specifice afacerii dumneavoastra. Consultantii IT Omnilogic se concentreaza pentru a oferi clientilor cele mai bune sfaturi despre modul in care acestia pot utiliza IT-ul astfel incat sa faca fata cu succes provocarilor diverse.

 

Prin punerea in valoare a expertizei si experientei noastre trecute, oferim o abordare personalizata pentru proiectarea, dezvoltarea si implementarea solutiilor complete, cu scopul de a va satisface nevoile.

 

Cu o intelegere profunda a tehnologiei si proceselor de business, impreuna cu o experienta practica in proiectarea solutiilor IT pentru companii din diverse domenii, echipa de experti IT a Omnilogic poate oferi companiei dvs. urmatoarele:

  • Evaluarea tehnica a infrastructurii si aplicatiilor existente (identificand situatia existenta);
  • Identificarea cerintelor si nevoilor clientului, utilizand experienta acumulata de consultantii nostri de business, precum si cele mai bune practici;
  • Proiectarea arhitecturii de nivel inalt a solutiei, inclusiv a serviciilor care trebuie furnizate. La alegerea componentelor solutiei vom lua in calcul cerintele clientilor, dupa ce identificam in prealabil serviciile care corespund cel mai bine nevoilor acestora;
  • Definirea mediului de dezvoltare si integrare;
  • Identificarea riscurilor si oportunitatilor solutiei, precum si a relatiilor de interdependenta;
  • Proiectarea si documentarea solutiei.