IT Services

Servicii de Integrare

Astazi, majoritatea aplicatiilor de business sunt centrate pe retea. Toate comunicarile, aplicatiile si procesele de business depind de retea. Orice timp mort in functionalitaea retelei influenteaza comunicarea, aplicatiile si procesul de business. intr-un mediu aflat in continua schimbare este usor sa pierdeti concentrarea si sa va incurcati in problemele coplesitoare ale implementarii de tehnologii noi. Integrarea aplicatiilor si sistemelor necesita investitii semnificative de timp si expertiza, pentru care in general nu se gaseste disponibilitate in cursul implementarii initiale.

 

Consultantii Omnilogic in integrarea sistemelor analizeaza nevoile de integrare ale sistemelor dvs. in contextul cel mai amplu cu putinta, oferind sfaturi legate nu numai de integrarea software si a datelor, ci si de procesele si unitatile de business. Multumita consultantilor nostri in integrarea sistemelor, clientii nostri beneficiaza de o arhitectura orientata pe servicii, ca solutie pentru problema integrarii sistemelor, si se bazeaza pe noi pentru a rezolva aceasta problema.

 

Cu o abordare orientata spre client si nevoile acestuia, Omnilogic furnizeaza solutii integrate pentru proiectarea, upgrade-ul si extinderea retelelor de afaceri. Mai mult decat atat, oferim clientilor nostri nu doar solutii, ci si rezultate.